Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi hade besök

i går kväll. Ja, Aftonbladet var här. Två trogna bloggläsare hade skickat mail till dom och i Fredags ringde en tjej och sa att hon hade fått mail av en tjej som läser vår blogg och hon hade blivit väldigt rörd när hon själv läste den. Hon skulle då prata med en kollega som skulle ringa mig på Lördagen. Men det var inte någon som ringde då, men hon ringde igår istället. Så igår kväll kom alltså hon och en fotograf hit. Dom var väldigt lugna och vänliga och ville veta lite om vår vardag. När man skall berätta om allt som hänt från början till nu, så kommer tårarna lätt. Hon frågade hur vi orkar. -"Ja vi måste" svarade Tommy och jag svarade -"jag vet inte, det är vår vardag och vi kan inte något annat". Fast ganska ofta tänker jag på hur det skulle vara att ha en vanlig vardag.

               

Utan all planering, alla kramper, mediciner, besök på sjukhus, habben och all oro. Att kunna göra små enkla vardags sysslor utan att behöva tänka på att det kanske låter för mycket, eller kanske göra en semesterresa, ja listan kan bli hur lång som helst. Men nu är vårt liv jobbigt och ibland blir man så trött på det så man bara vill spy. Tyvärr så är jag just nu så trött på allt. Men jag tror inte att jag är ensam om det. Jag tror att det är många där ute som någon gång känner samma känsla som jag känner just nu.

          

Vidare berättade jag lite kortfattat om vår "resa". Nu får vi hoppas att dom skriver allt och som vi berättade det. Vi vet inte än när det kommer ut i tryck, men om ni ser ett reportage om vår vardag så kan ni hojta till. Annars är det lätt att vi missar det, eftersom det inte är så ofta vi är ute och "gör" stan.

Natten var lite turbulent med en orolig kille som hade svårt att komma till ro och klockan fem skulle han upp. Halv ett är det tid för EEG och sen skall läkaren ringa oss efter att svaret har kommit. I övrigt vet jag inte vad som händer under dagen. Att planera vågar man inte, vi tar det minut för minut. Det ända som är planerat är Theos besök på olika platser.

Önskar er en underbar dag.

Kram Paula 

 

Onsdagen den 30 november 2011 kl. 10:52

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238