Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Stormvarning!!

Men lugnet finns i vårt hem just nu. Klockan är inte så mycket och Theo sover igen för 4e gången. Han sover inte så länge, bara små tupplurer under hela dagen. Det är inte så mycket man hinner att göra när han sover så korta stunder.

Jag gillar inte att baka i vanliga fall, men nu har jag varit så sugen ett tag. Men vi kan inte baka under dagen när Theo är vaken för han klarar inte av ljudet av plåtar och elvispen. Så det är bara senare på kvällen när han har somnat ordentligt som vi kan göra det. Men då är man i stället så trött att man inte orkar göra något. Så vi får hoppas att suget inte försvinner och att Theo får bra nätter så vi kan fixa några fikabröd. Jag älskar att känna doften av nybakat.

             

Då skulle man kanske också få lite julstämning här hemma. Det skulle vara underbart att få känna sig pigg, allert och förväntansfull igen. Jag saknar dom känslorna, det är många år sedan nu, tre år för att vara mer precis.

Det är första Advent idag men kramperna bryr sig inte ett dugg om det. Dom visar ingen hänsyn mot oss eller Theo, dumma kramper. Fattar dom inte att vi inte vill ha dom här hos oss.

Träden där ute rör sig hit och dit, precis som mina tankar. Fram och tillbaka, det är så jobbigt att aldrig kunde stå stadigt. Vissa dagar är han pigg, glad, super go och lugnet finns i hans lilla kropp. Andra dagar har han svårt att hålla sin överkropp stadigt, hans kramper gör honom orolig och han skakar lika mycket som träden gör ute nu.

Kommer hans liv att se ut så där? Hur länge kommer han att orka? Hur kommer han att bli bemött där ute i den stora grymma världen? Bara lite av mina tankar som stormar in i min hjärna. Men även den soligaste dag finns stormen där inne hela tiden.

               

Som ni ser så har Theos fina lockar försvunnit. Det känns nästan fel att klippa honom. Men hans personlighet sitter ju inte i håret och han blir så varm i den tjocka "kalufsen". Dessutom skall vi ju åka ner till Helsingborg för att göra ett nytt EEG på Tisdag kväll. Då blir det lite lättare att skapa kontakt i mössan och att tvätta rent efteråt.

Idag kommer vi nog att vara hemma nästan hela dagen och vi hoppas på att lugnet fortsätter hos oss. För en vecka sedan, precis denna tiden så åkte jag och Theo Ambulans. Vi hoppas att vi inte behöver ringa 112 idag.

Önskar er alla där ute en underbar första Advent.

Kram Paula

 

Söndagen den 27 november 2011 kl. 14:54

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238