Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En trött liten kille

Theo sover ganska mycket och ofta nuförtiden och vi vet inte än vad det beror på. Om det är hans medicin som gör det eller om det beror på att han inte äter som han borde göra eller om det är hans sjukdom som gör att han vissa perioder vägrar att äta. Igår när vi var hos läkaren, pratade vi med sköterskan från habben i ängelholm som också var med. Det var om vi skulle kontakta dietisten eller om hon skulle göra det. I morse så ringde i alla fall dietisten och kollade lite hur läget var. Theo låg och sov när hon ringde och jag berättade att i en veckas tid nu, så har Theo nobbat flaskan på kvällen och gröten på morgonen, men maten går så där. Det är på tok för lite till Theo även om han har gått upp ett gram på en vecka så kan det lika lätt gå åt andra hållet med. Hon skulle prata med Theos läkare och sen skulle hon ringa upp oss igen. Hon väntade några timmar tills hon ringde upp och hon sa att läkaren hade sagt att om vi var oroliga så kunde vi åka till barnakuten, så kunde dom ta ställning där om dom skulle sätta in sonden eller inte.

            

Ja, som förälder är man alltid orolig för sina barn. Även hon undrade hur det var för oss att lägga så lång tid på att mata Theo och fixa hans mat. Mat som ibland kommer ut lika fort som den kom in i hans mun. Men det är vår vardag och vi kan inte något annat, vi måste göra det som behövs göras. Sen är vi inte heller dom som ringer så fort det är något, för man känner att man blivit proffs på att ta hand om Theo och nu är man inte lika lättskrämd längre.

Men dom tycker att vi borde åkt in vissa av dom gångerna vi stannade kvar hemma. Jag tror i och för sig inte att dom hade gjort mer eller något annorlunde än vi gjort.

Men idag fick Theo en kramp så han slog i huvudet där han satt och bajasade på sig. Det är första gången som Theo gör det efter ett anfall. Jag gillar inte alls hur snabbt det har ändrats och hur tätt kramperna kommer.

Så Dietist skulle berätta för läkaren dom nya saker som har dykt upp bara på några timmar. Hans puls slog väldigt snabbt och han var alldeles blek och hade ingen färg, min lille solstråle.

Oj, så otroligt mycket jag skulle vilja göra för vår lilleman.

      

Hade det sett annorlunda ut idag om jag hade tagit fostervattenprov när jag väntade honom? Jag vet inte och tusen och åter tusen frågor snurrar i huvudet. Hur kommer det att se ut för Theo? Hur kommer vi att må efter alla dessa osäkra dagar? Ja, jag vet ingenting och jag vet inte om jag vill veta heller.

Tankar om Knapp i magen, har kommit upp igen och det är ju så att har han tättare och tätare med sådana dagar då han inte äter så måste vi faktiskt överväga möjligheten. För får han inte näring så kommer han inte orka kämpa.

Önskar och tackar alla er där ute för ert stöd.

Ha en trevlig kväll.

Kram Paula

 

Tisdagen den 15 november 2011 kl. 19:13

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238