Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det som skulle vara

en fullspäckad dag blev till slut bara en träff med Habben. En efter en ringde och avbokade av olika anledningar. Det var rätt så skönt om jag får säga min mening, om inte annat så för Theo. Habben var alltså det enda som vi åkte till idag och jag måste få säga, wow vilket team!

Vi tittade på filmen som dom spelade in med Theo, sen pratade vi runt den. Att han t.ex är väldigt duktig på att visa med ögonen vad han vill ha och att han gillar människor jätte mycket. Att han kommunicerar med ljud och älskar när vi härmar honom.

Det var en Logoped, specialpedagog, kurator och psykolog och vi tre som var närvarande på mötet. Logopede tyckte att det var väldigt viktigt att jobba vidare med Theos kommunikation, så vi fick ett papper med information om en kurs som skall hållas i Helsingborg. Då skall dom filma oss föräldrar tillsammans med Theo och ge tips om hur vi kan finna vägar till en bättre kommunikation. Jag och Tommy tycker att det är viktig för oss att gå på den, men tyvärr är den bara till våren. Sen pratade vi om leksaker till Theo och dom skall kolla upp några olika hemsidor dit vi kan gå och titta. Det är bland annat en gunga till Theo som skulle vara intressant, eftersom han blir väldigt lugn när han gungar. Men leksaker som är gjorda för speciella eller sjuka barn är ofta svindyra, så hon trodde att sådan gunga skulle kosta ca. Ettusen Åttahundra kronor!

       

Ja vad pratade vi mer om?  Jo, att dom skall komma hit och titta på Theos rum och se hur vi kan göra så det blir så bra som möjligt för honom. Vi bestämde även att dom skall ringa till syncentralen och kolla upp om det är vi som skall ringa och boka en tid eller om det skall gå genom en ögonläkare.

Ja det var en massa som sades och jag måste säga att det är ett helt annat tempo här jämfört mot det vi var vana med i Habben där uppe. Sorry tjejer om ni läser detta, men så är det. Ni kanske kunde åka ner på en kurs. Vi diskuterade också att det kanske är bättre att dom kommer hem till oss eftersom Theo har det så jobbigt med att sortera alla intryck när inte är på hemmaplan.

I kväll vägrade han att dricka sin välling. Men det är inte någon som förstår varför han vägrar att äta. Så nu någon kväll skall vi sätta oss ner och söka flera timmar till personlig assistans till Theo.

Önskar er alla där ute en fortsatt trevlig kväll.

Kram/ Paula

 

Onsdagen den 9 november 2011 kl. 23:01

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238