Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tandhygienist

I går var Theo hos en tandhygienist och det gick ganska bra, men han kunde inte se längst in i munnen. Han ville inte skrämma Theo, så han tvingade inte honom att öppna munnen mer heller. Men han kunde se att Theo har väldigt glest mellan tänderna och han har också ett öppet bett. Så han skall skicka en remiss till specialist-tandläkare i Helsingborg där dom är duktigare än här. Det sista var hans egna ord. Härligt med folk som kan erkänna sina begränsningar. Theo kommer ändå att få en ny tid om några månader här, men då skall han få något lugnande så han inte kommer ihåg vad dom har gjort med honom. Tandhygienisten var väldigt trevlig och berättade för oss noggrant om hans tankar och vad han såg.

              

Jag tror det var första gången som jag inte frågade vad han såg hos Theo. Konstigt tycker jag, för jag brukar alltid fråga och det är en så välbekant replik. Men nu gjorde Tommy det i stället. Han tittade oss i ögonen när han pratade med oss och inte bara ner på ett papper. Att det kan betyda så mycket att bara få ögonkontakt.

När vi var klara så åkte vi till kyrkogården och tände ljus på Theos farmors och farfars grav. Sen åkte vi hem och förberedde lite innan Tommys moster och hennes man skulle komma. Dom andra gästerna kom lite senare efter att vi hade lagt ner Theo.

Tack till alla er som tittade in och grattade mig, tack till alla som har ringt och skickat sms. Och ett stor tack till min man som såg till att alla gäster hade det dom behövde. Tack älsklingen min.

       

I dag sken solen, wow det var länge sen man såg den. Det har varit väldigt varmt med 14,5°, så det kändes nästan mer som vår än höst. På eftermiddagen kom Tommys bror med familj hit och fikade. Det var väldigt trevligt att få träffa dom igen och Theo hade jätte roligt när dom lekte med honom. 

Nu i kväll körde vi ner till Helsingborg, jag och Tommy och ett par kompisar. Vi hade bokat bord på en mysig Fonduerestaurang och det var väldigt gott. 

       

Men nu har det blivit Söndag och det är dags att sova.

Ha en skön natt.

Kram Paula

 

 

 

 

Söndagen den 6 november 2011 kl. 00:17

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238