Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Filmning

Igår var vi på ”habben” för dom skulle filma Theo när han lekte. Det var 5 stycken damer som väntade på oss. Theo hade svårt att fokusera på vad dom ville att han skulle göra och han kom till oss flera gånger. Jag sa till Tommy att vi kunde gå ut och vänta där tills dom var klara. Efter ett tag kom tre till ut, så till slut blev det bara hon som lekte med Theo och en som filmade kvar  i rummet.  Det gick bra och jag frågade vad hon hade sett? -Ja, att han gillar ansikten, inte är så intresserad av leksaker och dom saker som inte är nära ser han inte så tydligt. Ja det visste vi ju redan att det var så. Men vi skall träffas den 9 November klockan 11 och då skall vi gå in mer detaljerat på vad dom sett. Då skall vi också få veta vem som skall jobba med Theo och vem som skall göra vad.

             

Sen blev det en del prat om dagis också, för dom vill inte släppa det. Så vi får väl se vad dom kommer fram till. 

kramperna finns där mer eller mindre hela tiden, men inte så tätt som innan. Det är skönt att dom tar lite semester med ibland, det behöver vi alla här hemma. 

Helgen har varit lugn, vi hade våra grannar på middag i Lördags kväll och det var väldigt trevligt. Theo hade en orolig natt, så han vaknade flera gånger men denna gången tror jag att det var hans mage som spökade. Han hade inte bajsat på flera dagar. 

I Söndags hade Theo det super roligt av att se sig själv i spegeln. Han skrattade säkert i en timme och vi andra kunde inte heller låta bli, för han skrattade så gott. På kvällen kom Tommys moster och hennes man hit, för dom skulle titta på några bilder från deras släktträff. Men jag tror inte att hon såg så många bilder, för Theo som satt i hennes knä, var super busig och skrattade och ville bara busa. Det är så härligt när Theo mår bra och är så glad, super mysigt. 

Vi har varit en sväng eller rättare sagt två svängar hos Tommys bror och hans fru. Vi satt och fikade och bara fanns och hade det jätte trevligt. Men det gick knappt att höra vad man sa för lilleman skrek en del, som bara han kan.

Idag har vi varit på GEKÅs i Ullared, hm jag kunde inte tänka mig att det skulle vara så mycket folk en dag i början av veckan. Men det gick nästan inte att handla, det blev bara några få saker, men man får ta det positivt, det blev billigt och bra i alla fall. 

             

Nu sover lilleman och Tommy verkar göra detsamma. I morgon är det ingenting på schemat, än så länge i alla fall. Men på Torsdag kommer två personer från habben för att kolla på vår lägenhet och vad som kan förbättras. 

På Fredag är det min födelsedag och jag kanske skulle behöva baka men jag gillar det inte alls. Så kanske Tommy bakar något. 

Det har varit otroligt varmt, dock utan sol, men det är jätte skönt ute så vi får hoppas att det håller i sig. Jag vill inte ha vinter än. 

Nä nu ska jag bara vara och hoppas på en bra natt med mycket sömn.

Önskar er alla där ute en trevligt kväll!

Kram/Paula

 

Tisdagen den 1 november 2011 kl. 21:55

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238