Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förkylning och magsjuka?

bor hemma hos oss. Jag känner mig inte heller så pigg, har ont i halsen och är slö som bara den. Markus kom hem i morse och var vit som ett papper. Han har spytt några gånger och jag vet inte vad det beror på, om det är magsjuka eller bara hans kropp som säger ifrån. Nu blir det hårda puckar här hemma, för jag vägrar att förlora ett barn till. Så nu kommer datorn att stängas av klockan 21:00 och 22:00 skall Markus vara i sängen på veckorna. Det är också slut på att ”Lana” varje helg, kanske en gång i månaden. Sen får det bli krig och sura miner, men det får jag hellre ta. Jag är redo och jag kommer inte att ge mig. Han behöver vila och äta så han orkar plugga och att prestera bra i skolan och det är ”prio” ett tycker jag. Han är inte dum, så han kommer att förstå att jag gör detta för honom. Jag bara vägrar att se ett barn till försvinna framför mina ögon. Nej, inte en gång till. Han kommer nog att säga -men mamma, jag är 17 år. Ja det må han vara och jag kommer nog att svara -du är mitt barn även när du är 50 och lever jag då, så kommer jag nog att ha ett pekfinger med om jag ser att du inte är mer rädd om ditt liv. För det är jag. Så nu är det mat och vila för mellan killen här hemma. Helt otroligt att dom tycker att man kan gå hur långt som helst utan att det påverkar deras kroppar i den åldern. Nej nu har mamma Paula fått nog och sätter ner sin fot i golvet.

      

Theo är förkyld och förkylning för honom är lika med fler kramper. Så han har haft massor med kramper igen och äter si så där. Så även med lilleman är det ett krig för att få i honom mat. Sömn däremot behöver vi inte bråka om, för han är så trött efter alla dessa kramper så han orkar inte att vara uppe så länge.

Deras store bror har ringt och lät betydligt lugnare i sättet han pratade och igår så chattade jag också med honom. Men någonting är det, det vet jag och det känner jag på mig. Fast jag önskade så klart att det inte var så.

             

Men det är så skönt när jag sitter här och skriver av mig och har musik i hörlurarna och bara släpper fram allting och kämpar för att tårarna inte skall komma. Hur tungt får mitt liv vara? Jag måste ha fötts med en krigares kropp, för jag gör ingenting annat än att kriga för allt.

            

Men jag blev otroligt glad när jag läste Ullis blogg där hon skrev att hennes son hade pantat några flaskor och köpt godis till honom och en kompis. Pengarna som blev över stoppade han i en insamlings bössa. Wow, vilken kille, han är inte så gammal men han tyckte att andra också hade rätt att leva ett liv som han.

Det gjorde att jag tänkte långt tillbaka i tiden när jag bara var några år äldre än honom. Det fanns en familj med många barn och på den tiden i Portugal så var kyckling den billigaste maten som fanns. En tjej i familjen var min bästa kompis och varje gång när jag var där, så märkte jag att dom åt kyckling precis varje dag. Det gjorde så ont i mig när jag själv åt kött, kotletter, fisk, stek, mm där hemma. Så vad gör Paula då? jo en vacker dag när mamma och pappa var på jobbet tog jag en stor kasse och fyllde den med allt möjligt kött. Min pappa hade massor med grönsaker som vi hade gjort i ordning och fryst in, så jag tog även dom. Sen gick jag till mamman i familjen och lämnade det. Men problemet var att det var en annan granne där på besök och hon gick raka spåret och berättade för min moster vad jag hade gjort!! Hm, ja det slutade med att min moster gick och berättade för min mamma. Ja, det ledde till att den gröna slangen kom fram och jag fick ordentligt med stryk. Men vad gjorde det, när jag nu kunde äta biff och allt annat med gott samvete för jag visste att det fanns en familj till som njöt av det.

Önskar er alla där ute en trevlig Söndag!
Kram/Paula

 

Söndagen den 2 oktober 2011 kl. 14:03

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238