Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vill du va min vän?

Igår var en man från LSS här hemma. Det är inte aktuellt med Kortis än, men han skulle hämta och kopiera några papper om Theo så när det blir aktuellt så finns dom redan där. Ibland är det kanske bra att vara ett steg före.

I förra veckan pratade jag och min svägerska om att vi skulle ta en mamma dagför att åka in till Väla och shoppa, fika, sitta och bara prata. Igår var det dags, så vi åkte iväg och började vår shoppingrunda i en blomsteraffär. Jag var inte så shopping sugen igår och det var ju inget negativt för min plånbok precis. 

       

Efter det, var det Välas tur, ja jag köpte 5 par mjukis byxor och en varm mössa som är vindtät till Theo. Som vanligt finns det alltid något nytt när man går in på Polarn & Pyret så jag kunde inte låta bli att också köpa en tröja till Theo med en söt hund på. Det har varit mycket snack om hund på senaste tiden, jag och Theo vill ha en go liten hund, men Markus och Tommy vägrar att ha en hund här hemma. Så det återstår att se vem som vinner fajten. 

Jag skulle egentligen handlat något till Tommy för han fyller ju år nästa vecka, men jag kunde inte hitta något. Är det någon som har några tips på vad man kan köpa så tar jag gärna emot förslag, för jag kan inte tänka ut något.

Sen satt vi oss ner på ett jätte mysigt kaffe för att äta och bara njuta av att inte ha några måsten. Det är inte så ofta vi har umgåtts för vi har ju bott så långt ifrån varandra innan, så det är trevligt när man bara kan göra något spontant tillsammans.

             

Men jag tror bestämt att jag chockade min svägerska när vi var på vår favorit Chockladaffär. Det finns den godaste chokladen och världens trevligaste personal där. Igår när vi kom dit, var det en av våra absoluta favorit expediter som jobbade. Tror nog att jag kan säga så och jag vet att Eva också gillar henne. I alla fall så började vi att prata om mat. Hon älskar att laga mat och det gör jag med. Hon har bott i Schweiz och det har jag också gjort, så vi pratade om allt gott som finns där. Efter ett tag vände jag mig till henne och sa. -Kan inte vi bli vänner? Hon lade huvudet lite på sned och svarade -jo, det kan vi nog. Det kanske är som Markus säger -mamma du är desperat, du vill ha vänner. Ja det är nog så, jag gillar att umgås, träffa folk, bjuda folk på mat och just den kvinnan verkar vara så himla lugn och harmonisk så jag skulle gärna vilja lära känna henne. Jag tror att varken Eva eller kvinnan var beredda på att jag skulle ställa den frågan. Men ett gott skratt fick vi i alla fall.

Det finns tråkiga saker som jag skulle kunna skriva här, men jag vägrar att förstöra detta blogginlägget. Idag skall det bara vara roliga saker och inget annat.

             

När Tommy hämtade oss på kvällen, så var jag ju självklart tvungen att berätta för honom vad som hade hänt. Han skrattade gott och sa -Paula det du gjorde gör man kanske när man går i tvåan eller trean.  Ja, när man snart är 42 och trebarns mamma med  tydligen.

Idag ska Theo på dagis och vi ska ha städdag här hemma. Man får passa på när han inte är hemma.

Jag önskar er alla där ute en underbar dag.

PS Tusen tack Eva för en underbar eftermiddag/kväll igår

Kramar/Paula

 

Torsdagen den 29 september 2011 kl. 12:55

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238