Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det finns inte så mycket

dåligt att skriva om idag. Men det är viktigt att skriva ner även dom bra dagarna så när det är som mest jobbigt, så kan man läsa här och få styrka att kämpa vidare.

            

Idag har det varit en riktigt bra dag med mycket skratt, frisk luft och solen som värmde skönt. Jag har länge surrat om att jag vill gå till skogen och plocka kantareller, men det är svårt med Theo i rullstolen. Ibland ger man upp för snabbt, men idag var det så fint väder så jag sa till Tommy att vi kunde gå ut och se om vi hittade någon svamp. Vi klädde på oss och tog med Theo på ett äventyr i skogen. Vi hämtade upp Tommys morbror som visade oss hur mycket kantareller han hade i sin skog. Wow vilken lycka, jag var glad och Theo var glad. Tommy måste ha trott att jag var helt från vettet när jag bara skrek -Tommy, titta, titta!! 

             

Så många kantareller har jag aldrig sett på en gång. Theo åkte i sin rullstol och han måste ha trott att han var på Liseberg, för det var backe upp och backe ner, ett billigt åk var det i alla fall. När det inte gick att köra stolen längre, parkerade Tommy den i skogen och bar Theo. Han fick se granar, känna doften av mossa och busa med sin pappa medans mamma hade fullt upp att med rumpan i vädret plocka "skogens guld". Jag är så himla glad idag, åh vilken underbar dag vi har haft. Fast kramperna var med oss i skogen så var dom inte så många.

      

På väg hem stannade vi till hos Tommys moster och fick gofika!

Imorgon skall Theo vägas och mätas och dagis fröken skall komma hit. Jag hoppas att vi har det lika trevligt imorgon med.

Önskar er alla en trevlig kväll!

Kram/Paula

 

Måndagen den 19 september 2011 kl. 22:42

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238