Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

-Förlåt mig.

 Tänk om du kunde berätta för mamma när du tycker att det är bra, tänk om du kunde säga ifrån när du känner att du inte orkar mer. Theo, det gör så ont i mammas hjärta att se när du krampar så mycket så att du blir helt slut och inte kan komma till ro.

Förlåt mig mitt älskade barn för att jag inte kan förstå dig alla gånger. Men mamma vill bara att du skall få träffa andra barn och leka med andra i den mån du kan. Förlåt Theo att jag blir trött ibland, förlåt mig för alla tårar som rinner nerför mina kinder och du inte förstår varför. Tänk om den kärlek jag känner för dig kunde bota dig och göra dig till ett friskt barn så du kunde leka, springa och prata utan att skrika och krampa. Tänk mitt barn vilken glad liten kille du skulle ha varit.

           

 Mamma mår inte så bra idag, jag mår dåligt när du mår dåligt en mammas kärlek till sitt barn är så stark och i min värld så skulle alla barn ha det bra. Varför lilleman gick allt så fel? Idag har mamma en enorm skuldkänsla för att jag tog dig till dagis igår. Men jag vill ju bara att du skall komma hemifrån och träffa andra vänner och le när du ser att dom leker. Men till vilket pris? Förlåt mig gubben min det har jag sagt hela förmiddagen, men förstår du mamma? Det är inte för att vi vill bli fria från dig, det är bara för att vi kämpar för att du skall vara så lik andra barn som möjligt.

 Theo, mamma ångrar inte en sekund att jag blev med barn. Mamma och pappa gjorde dig av ren kärlek, åh om du kunde känna hur mycket vi älskar dig gubben min. Mamma önskar att det fanns en bok som jag kunde öppna och där jag skulle hitta allt som var rätt och fel att göra, jag vill inte såra dig, jag vill se dig skratta, kramas och le som bara du kan. När du ler och tittar på mamma med dina glansiga ögon som Markus bruka säga, då glömmer jag allt det jobbiga vi har varit med om. Det är något i din blick som inte går att sätta ord på, den är så sagolik, det är vår sannsaga där jag inte kan se något ont eller elakt, åh Theo vad mamma älskar dig.

 Du har lärt mig så otroligt mycket och du har bara varit med oss i 4 år. Nu sover du lugnt och jag hoppas att alla kramper är borta när du vaknar. 

            

-Snälla Gud låt Theo få vara barn, leka springa och prata. Låt hans ord komma från hans mun, snälla, snälla jag ber dig. Jag är så trött på att torka mina tårar, så trött på att känna klumpen i halsen, låt mig få höra mitt barn säga mamma, jag ber inte om att vinna något lottari bara att få höra mitt barns röst. Jag ber dig också att människor där ute inte tittar snett på honom eller på oss och att folk skall förstå bättre och vara mer medmänniskor. Är det för mycket begärt?

Varför varför????? det kommer jag kanske aldrig att få något svar på.

Älskar dig min Theo och jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du kan känna och veta att jag gör det.

Puss min prins

 

Fredagen den 16 september 2011 kl. 11:54

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238