Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Blandad kompott

 Vi har fått i ordning allt, nästan i alla fall.  Vädret har inte varit så värst bra, men det gör inte så mycket när man ändå är inne och packar upp kartonger.

Dom två av mina vänner som var väldigt sjuka, har tyvärr lämnat oss. Saknaden är enorm och livet förändras så fort många gånger.

I Måndags firade vi Theo, det är helt otroligt vad tiden går fort, lilleman är 4 år. Ja, hur mår Theo egentligen? Vi har inte märkt att han mår dåligt av flytten. Han har sin favorit plats där hemma. Vi har ett stort fönster i vardagsrummet bakom soffan. Dit tar han sig och tittar på alla bilar som kör förbi.  Men han har sina kramper varje dag.

Vi har fått brev från "habben" i Ängelholm att hans journal har kommit och inom två månader kommer vi att bli kallade dit.

Vi var på bröllop i Lördags. Vi flög hit en tjej från Ö-vik som var hemma hos oss med Theo medan vi var i kyrkan. Sen hämtade vi upp dom, så dom fick vara med när vi andra åt middag. Kul att Theo fick vara med en liten stund.

Idag har vi varit på dagis och pratat med rektorn så att dom kan hitta ett bra dagis till Theo. Det kändes väldigt bra och hon var väldigt trevlig.

Markus har flyttat hem till oss igen men jag vet inte om han tycker att det är så bra  Men jag är ändå väldigt glad att han bor hemma igen och får bra mat varje dag. Vi har inte fått något internet än, det har krånglat en hel del med Telia, men nu har dom lovat att vi skulle få det på Måndag. Därför har jag inte kunnat skriva blogg på ett bra tag, men jag har saknat det jätte mycket för ibland är det skönt att få skriva av sig.

Idag har jag lånat min svägerskas dator så att jag kunde skriva av mig lite. Men jag kan inte tänka, det är så otroligt mycket jag vill skriva. Jag saknar mina vänner och grannar jätte mycket. Saknar att kunna sitta ute när en efter en droppade in. Men jag har varit för trött och inte orkat att ringa dom än. En granne har jag haft kontakt med, för hon hade min gamla hjälpmedels-stol som skulle lämnas tillbaka. Men det är så typiskt mig,  är det är för mycket så flyr jag och håller mig undan.

Men jag mår bra i min själ, fast i hjärtat längtar jag jätte mycket till dom där uppe.

Vi har haft några av Tommys vänner hemma hos oss. Det var trevligt, men det känns konstigt att vi nu kan vi bjuda dom hem till oss. När det har varit för mycket så har Tommy kört i väg med oss på så fina utflykter. I förrgår var vi i Höganäs och besökte några Outlets med bl.a Kosta Boda och Ittala. Sen åkte vi vidare till Mölle, som är en av mina favoritplatser här nere i Skåne. Ska lägga in lite bilder på Måndag när vi får vårt internet. Hoppas att ni fortsätter att läsa bloggen. Ska försöka att skriva lite mer i fortsättningen och berätta om vårt nya liv här i Skåne.  

 

Önskar er alla där ute en skön eftermiddag.

Kram Paula.

 

Torsdagen den 18 augusti 2011 kl. 17:36

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238