Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi sa hejdå

till Theos läkare och mina favorit barnsköterskor igår. Det var skit jobbigt att krama om dom, tårarna bara rann. Men Theos läkare sa att hon inte skulle säga hej då, hon sa vi ses igen. Hon sa att vi skulle fortsätta att hålla kontakten och det är ganska mycket i Theos journal som måste följas upp. Den tryggheten kommer jag att sakna så otroligt mycket. Att bara kunna lyfta luren och veta vem man pratar med och dom i sin tur också vet precis vem dom pratar med. Just den tryggheten är jag så rädd att lämna.

Theos mage är inte bra än ,Tommy har åkte in på barn och lämnat en ny blöja med hans bajs men svaret har inte kommit än. Theos läkare skulle åka på semester nu på Måndag, men hon har lovat oss att hon skulle åka till jobbet ändå och ringa så fort hon hade fått något svar. Usch vad jag kommer att sakna den kvinnan. Hon har lyssnat på oss och hon har ringt många gånger fast hon inte ens varit på jobbet. Jag hoppas att inga föräldrar behöver gå igenom det vi går igenom, men om det skulle vara så, då ber jag att dom får träffa just henne. 

              

På kvällen åkte vi till Helena och Stefan, där vi åt en god middag och sen åkte vi till stan och gick runt lite på hamnfesten. Markus var hemma med Theo som låg och sov.

På Söndag förmiddagen kom Charlotte och hennes familj förbi. Vi fikade och åkte sen till stan för att äta lunch. Det var jätte trevligt att få träffa dom igen och jag hoppas att vi ses fler gåner. Tusen tack för den fina presenten, Markus tackar så mycket för hans present också. Så när vi precis hade ätit upp lunchen, då ringde "mormor" och berättade att hon satt och väntade på oss här hemma. Så det var bara att åka hem och fika med henne, för sen skulle hon iväg. Men hon tittade in senare på kvällen och åt middag med oss. Hon vill ju träffa oss så mycket som det bara går innan vi flyttar.

Theo och Tommy åkte till Bjästa och hälsade på min sister och hennes familj. Tommy berättade att Theo hade jätte roligt. Skönt när Theo mår bra och får skratta.

 

Idag har Tommy och Markus packat lite och slängt en hel del. På kvällen kom några kompisar till oss hit, det var väldigt trevligt, men nu vet jag inte när jag får träffa dom igen.

I morgon skall jag till min tandläkare för sista gången innan vi flyttar sen är vi bort bjudna på middag hos några vänner. "Mormor" ville att vi skulle komma dit och äta lunch men vi har en hel del kvar och det känns som att vi inte hinner med. Så vi skulle försöka träffas på Onsdag istället.

Det är så mycket och så rörigt här hemma, så jag känner mig helt apatisk och tar inte för mig något.

             

Men det finns två saker som jag vill göra innan jag flyttar och det måste jag hinna med. Det är att åka till två gravar där jag vill lägga blommor innan jag lämnar Ö-Vik. Sen måste jag kolla upp om jag kan träffa min bästa vän någon dag. Det kommer att bli svårt att säga hejdå till henne. Hon har alltid funnits där för mig och även om det ibland kan ta flera månader innan vi prata med varandra, så känns det inte så när vi väl pratar. Hon är bästjag kommer att sakna henne så otroligt mycket.

Nä, nu är det bäst att gå och lägga sig för i morgon är det en ny dag.

Sov så gott alla där ute.

Kram/Paula

 

Måndagen den 4 juli 2011 kl. 23:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238