Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Glad Midsommar önskar vi er alla!

 Theos läkare ringde i Onsdags och berättade att provsvaret hade kommit. Och tack och lov så är inte Theo "gluten" som min syster-dotter sa när hon var yngre. -Moster jag är gluten! Men någonting är det sa läkaren, så Theo skulle egentligen varit där igår, men han har blivit förkyld. Han har feber och hostade ganska mycket. Så jag ringde upp henne och hon tyckte att han kunde ta det lugnt och bli frisk först, sen kan vi åka till "Barn" och ta en del prover. Hon tror att hans tarm har kommit i obalans och nu måste vi ta reda på vad det kan vara. Han är grinig och gnäller hela tiden och ingenting är bra. Ja, som barn brukar blir när dom inte mår så bra. Så nu är det bara att vänta och hoppas att det går över fort. Fattar inte att han inte tappar rösten, för han skriker som bara den.

                          

Sen måste jag bara berätta att det verkar som Theo är kär det är bara en liten tjej på 6 månader som kan göra Theo på bra humör.  När han ser henne då finns inte någon annan, han har bara ögon för lilla Amira, så sött. Men nu på förmiddagen kom hon förbi med sin mamma och Theo blev så glad så han tjöt högt och då blev hon rädd så några tårar rann ner för kinderna. Ja vem har sagt att det är lätt med kärlek. 

                          

Det regnar för fullt så vi får se vad vi hittar på idag, Midsommarafton. Men jag kan inte låta blir att tänka på dom anstälda på Saab som inte får någon lön och snart är det dags att betala alla räkningar och barnen som har sommar lov, hm inte lätt och jag kan inte göra något för dom. Jag hoppas verklingen att det löser sig och att dom får sina pengar. 

Vi önskar er alla där ute en underbar dag.

Kram från Paula och gänget 

 

Fredagen den 24 juni 2011 kl. 12:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238