Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En skön helg!

bl.a med ett besök hos några vänner, god mat och fint väder. Theo träffade en kompis till oss som han har träffat många gånger förr, men i Torsdags och i Fredags kunde han inte ens titta på henne. Han skrek och skakade som "jag vet inte vad" men samtidigt kunde han inte låta bli att titta på henne. Men han fick träffa henne i Lördags igen och då gick det bra igen, konstigt.  Hon kanske hade en dålig hair dag. 

                          

 Idag har Tommy pratat med sin chef för att ta semester denna veckan, så att vi kan börja packa. Vi får passa på när Theo är på dagis och när han har somnat på kvällen. Ja, ett nytt kapitel i mitt liv skrivs och ett nytt blad kommer att vändas snart. Nu är det inte så lång tid kvar innan vi kan sätta oss i bilen och flytta till vårt nya hem. Jag är förväntansfull och sugen på att sätta igång att börja inreda vårt nya hem.

Igår var vi och hämtade den nya tapeten till vårt kök, det kommer bara att bli en fondvägg, men ack så fint det kommer att bli. Vi skall bo hos Tommys moster i två veckor innan vi flyttar in. Då kan vi åka till lägenheten och fixa på dagarna och kvällarna tills den är klar, så det inte blir för mycket för Theo med att bo mitt i all röra.

Idag skall vi flytta Theos säng till vårt sovrum, så vi kan använda hans rum till att lagra alla flyttkartonger. Vi får göra det så bra vi kan för Theo så han inte känner av stressen så mycket och slipper bo mitt bland alla kartonger. Det är jobbigt att flytta när man har friska barn och ändå jobbigare när man har ett sjuk barn.

                        

Theo har andats väldigt snabbt dom senaste dagarna till och från och vi blir inte kloka på varför. Dom har mätt hans syrehalt i blodet, men dom kommer inte fram till något. Hans färg på läpparna förändras också, men dom har kollat hans hjärta noggrant och kan inte svara på vad det kan vara. Vi väntar på att få brev med kallelse till Umeå, kanske jag skall ringa dit idag och berätta att vi flyttar om tre veckor och hoppas att vi kan få en tid innan dess. Jag tror att Theos läkare kommer att ringa idag angående hans provsvar om han är allergisk mot Gluten eller inte.

 

Det finns så mycket jag vill skriva av mig men just nu snurrar det bara i mitt huvud. Hur i hela friden skall vi klara av allt, hur ser det ut i vårt nya hem egentligen, hur skall vi ha det med placeringen av möbler ? Det är nämligen så att varken jag eller Tommy tänkte på att ta kort när vi tittade på lägenheten och nu vet vi inte ens hur många fönster det finns och inte heller hur stor hallen är. Man blir lite irriterad att man inte var smart nog för att komma på att vi kunde ta kort.

 

Idag måste jag även ringa till "Habben" för att kolla om Theos skydd till rullstolen har kommit, han fastnar ju där med sina händer och kläderna blir så smutsiga.

Det verkar som om det blir en blandad kompott-blogg idag, lite hit och dit, men så är det i mitt huvud just nu.

                            

Idag har min äldsta son åkt till Kroatien på semester med den familjen han har bott hos. Jag pratade med honom igår kväll och han var väldigt exalterad, men det är inte så svårt att förstå, det skulle jag också vara. Så gubben om du läser detta, ha det super trevligt och njut så mycket du bara kan. Puss och kram från oss.

Markus är hos Mats nu efter att ha varit hos kompisar en hel vecka och bara "Lanat". Fattar inte att han inte blir trött på att bara sitta framför en dator.

Tusen tack Mats, det värmer att ni tänker på honom och bjuder honom på mat. Tack än en gång, det betyder jätte mycket för mig att veta att han har er.

 

Nä nu skall man kanske börja att ta tag i saker och ting annars flyger dagarna i väg och vi har inte gjort något.

Så jag önskar er alla där ute en underbar Måndag

Kramar/Paula

 

Måndagen den 20 juni 2011 kl. 11:24

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238