Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Varmt, varmt

Som vi berättade så åkte jag tåg ner till Skåne i förra veckan. Det var i Tisdags kväll som jag tog nattåget från Ö-vik ner till Stockholm. Resan blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, utan den blev verkligen otursförföljd. Det började med att tåget var försenat, ca 40 minuter. -Nåja, tänkte jag det går väl att fördriva tiden på något sätt. Men sen sköt dom fram tiden flera gånger och till slut gick inte tåget förrän efter tolv på natten! Jag hörde av en annan resenär att det börjat i Luleå med två berusade personer som polisen var tvungen att avhysa. Sen hade det varit ett blixtnedslag och sen fick dom byta lok också.

             

Eftersom vi var så pass försenade så missade jag ju naturligtvis mitt tåg som skulle ta mig till Göteborg. När jag skulle boka om biljetten på Centralen då pajade hela datasystemet. Men jag kom i alla fall ombord på ett X2000. Efter Göteborg gick resan vidare mot Ängelholm. Jag kom dit halv fem tiden istället för halv ett som var planerat. 

Jag hade ju redan ringt till Peab för att förvarna om att jag var väldigt sen. Det var inga problem, utan dom skulle bara kasta om lite i schemat, skönt! 

När jag då skulle försöka få tag i en taxi som skulle ta mig ut till Valhall Park, så fanns inte en enda ledig bil den närmsta halvtimmen. Det slutade med att Peabfolket fick ta sig till stationen och intervjua mig där på ett café. 

Det kändes bra tycker jag, men jag vågar inte sätta några pengar på att jag blir anställd. Men som sagt så har jag en positiv känsla, så nu är det bara att vänta och hoppas att jag får jobbet. 

När jag var klar, så kom Mats och Markus in till Ängelholm för att träffa mig. Vi gick ut och åt lite mat och hade det allmänt trevligt. Nu blev det inte så många timmar vi kunde umgås, för mitt tåg gick redan klockan 21.40 och denna gången var dom i tid. 

Hemresan flöt på betydligt bättre och jag var i Örnsköldsvik enligt tidtabellen! 

I helgen som gick har det varit otroligt varmt. Uppåt 30 grader var det säkert mitt på dagen och i Lördags kväll var det varmt länge. Men redan i går märkte man en betydlig avsvalning av luften, det var ganska skönt faktiskt. Men sen hade man kanske klarat sig utan regnet och åskan som kom.

             

Theo var ute med sin nya cykel och trampade runt på parkeringen. Ja han har ju inte lärt sig att trampa själv, men när man skjuter på så har han inget val utan dom små benen följer med runt. Han började i alla fall att ta tag i styret lite då och då. Vi får se om han kan lära sig, det skulle vara så kul att se honom cykla iväg på egen hand. Han hade nog hållt sig runt alla bilar på parkeringen.

Han har också fått en ny frisyr i helgen. Det är en granne som har jobbat som frisör i många år. Han klippte honom kort och det blev jätte snyggt, faktiskt bättre än när jag gjorde det sist.

När det var klart sprejade han guldfärg på håret, så Theo såg ut som en riktig modell.         

I går grillade vi Röding. Det var första gången jag ätit den fisken och det smakade riktigt bra. Det påminner ganska mycket om lax. 

Idag har Theo fått vara hemma med mamma. Det var nämligen inget dagis, för dom hade planeringsdag. Dessutom regnade det till och från nästan hela tiden, så det var inte läge för någon promenad precis. 

             

Theo har blivit så otroligt snabb på att ta sig fram, så man hinner knappt stänga dörren förrän han är ute. Han älskar det och nu tar han varje möjlighet som bjuds till att smita ut genom ytterdörren. Vi lät honom hasa ut för att se var han skulle ta vägen och då bar det först av ner för rampen, sen vände han sig om för att kolla om vi hade sett. Sen fortsatte han ut på asfalten med riktning mot parkeringen. Jag tror nog att han hade tagit sig ända dit om vi inte stoppat honom. Men det är inte helt ofarligt, för det kör en del bilar inne på gården och sen hade det nog inte varit mycket kvar av byxorna heller.

I Lördags köpte vi en liten bassäng till honom, men den har inte blivit uppblåst än. Nu är det ju dessutom mycket kallare, så vi får vänta till nästa gång värmen kommer. Det finns en liten uppblåsbar rutchbana till bassängen, så vi får se om Theo vågar åka. Jag tror faktiskt att han kommar att gilla den. 

Theos mage är inte helt ok fortfarande, men den har blivit bättre. Dom har ju slutat att ge honom bröd på dagis, så det verkar nästan som om det är Gluten allergi som han har. Vi skall begära ett prov på barnmottagningen, så vi får svart på vitt om det är det han har. 

I morgon är det dagis igen, så då får lilleman äntligen komma ut.

Nu är det snart läggdags och ni får ha det så bra.

 

Pappa Tommy

 

 

Måndagen den 13 juni 2011 kl. 23:06

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238