Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Theo har haft en bra helg

I Lördags var vi hos Sara och Jens på middag. Theo hade jätte trevligt, han satt på golvet och deras son lekte med honom. Theo skrattade och han hade jätte kul. Klockan passerade hans vanliga sängdags, men han märkte ingenting så kul hade lilleman. Jag tror att det var första gången som Theo lekte med något annat barn och Arvid visste precis hur han skulle göra för att underhålla Theo. Vi satt i köket och dom var i köket, hallen och i Arvids rum. Vi tittade hela tiden och kunde inte låta bli att skratta och må gott när Theo hade det så himla trevligt.

                          

Även natten var bra och på Söndagen så åkte vi till Örn-xpo och tittade runt lite, det var inte så mycket i år, men det var ändå skönt att komma bort en stund. Senare på kvällen kom Tommys arbetskompis med fru och grillade med oss, det blev sent men det är det pris man får betala när man har så trevligt.

Igår åkte vi till utställningen igen och Theo fick rida på en häst för första gången. Wow, vilken känsla! Vår son kunde göra något som alla andra gör. Självklart fick han hjälp av två underbara tjejer. Theo satt och var väldigt spänd men han grät inte och ibland så log han.

               

Eftersom att Cirkus Maximum var i staden tänkte vi att vi kanske skulle gå dit med Theo, men vi vågade inte för det är ganska höga ljud och mycket som händer, så vi får nog vänta några år till innan vi vågar testa.

På efttermiddagen  åkte vi till några vänner och grillade igen. Man måste ju passa på när det är så fint väder.

Natten har varit orolig och Theo ville inte äta lunch idag. Men Tommy har varit iväg till sjuhuset med Theos bajsprov så att dom kunde skicka iväg och kolla om han har något virus kvar i tarmen. Så nu är det bara att vänta och se vad det visar.

I kväll åker Tommy iväg till Skåne med nattåget. Han skall på arbetsintervju och jag hoppas verkligen att han får det jobbet.

Jag har fortfarande ont och är ganska less på det, hoppas att det går över snart. Blåsvädret verkar inte vilja lämna oss ifred. 

Önskar er alla där ute en trevlig dag

Kram/Paula

 

Tisdagen den 7 juni 2011 kl. 13:37

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238