Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi tog kontakt med Theos läkare..

för han har varit lös i magen i snart en veckas tid nu. Han pruttar som bara den och jag kan lova att det luktar hemskt. Det luktar precis som när han hade Calicis viruset sist. Vi tänkte att han kanske är allergisk mot Gluten eller om det är så att han har fått det viruset igen. Så nu väntar vi på att han ska bajsa så att Tommy kan köra till barn mottagningen och lämna hans blöja där så att dom kan skicka iväg ett prov. Han äter inte så bra och det gjorde han inte sist heller och då fick han ha Sond, hoppas han slipper nu.

                         

Annars är han glad som vanligt. Men vi har märkt att det blir svårare och svårare att mata honom. Han far med huvudet från sida till sida och maten bara flyger åt alla håll. Han har fortfarande sina kramper, dom tar visst aldrig slut.

Vi längtar att få åka till Umeå för att träffa läkaren där och hoppas att hon har några svar till oss.

Jag har haft ont i min höft och rygg, så jag var hos en Kiropraktiker i början av veckan, men jag känner av det än. Hoppas att det går över fort, jag är så less på att ha ont.

I Onsdags träffade jag min underbara kurator för ett samtal, det var sista gången. Jag kommer att sakna henne jätte mycket men jag kommer att ringa och prata med henne. Hon är perfekt för sitt jobb, wow vilken kvinna.

                        

Tommy var med Theo på badet i Onsdags också, det var ett bra tag sen han var där förra gången. Denna gången var det många pappor som var där med sina barn, kul för oftast är det bara mammor som brukar komma dit.

Idag ska Theo på dagis och vi skall bara ta det lugnt. Det är jätte fint väder men det blåser lite. Vi får se hur jag mår om vi kan grilla något ikväll.

Om inte annat så blir det grillning i morgon hemma hos Sara och Jens, hoppas bara att det blir fint väder. 

 

Hoppas ni får en fin dag och trevlig helg.

Kram/ Paula.

 

Fredagen den 3 juni 2011 kl. 11:24

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238