Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grattis alla mammor där ute!

 Det har varit många tårar och mycket oro sen våra barn kom till oss. Men jag kan inte tänka mig ett liv utan dom. Jag tycker att det är tråkigt att jag inte kan fira Morsdag tillsammans med alla mina barn och egentligen är det så många man saknar en sådan här dag. Min egen mamma, Theos farmor och så tänker jag på alla mammor som förlorat sina barn och alla barn som förlorat sina mammor. Vad konstigt livet är egentligen, vissa firar och andra gråter den här dagen. Vi har tänt ett ljus här hemma för dom som inte längre finns bland oss. 

             

Dom har ringt från Habiliteringen och berättat en jätte bra nyhet. Vi får ta med oss alla Theos hjälpmedel ner till Skåne. Det enda som vi skall lämna kvar är hans sittvagn, men det kan vi säkert ordna där också. Nu slipper vi att ansöka och vänta på att han skall få sina grejor när vi kommer dit och det känns så skönt. 

 

I Fredags var det sista parsamtalet innan vi flyttar. Det känns tråkigt att behöva lämna dom, för dom har varit trevliga och bra. Direkt efter samtalet åkte jag hem och lämnade Theo och Tommy för att stiga in i en annan bil och åka till en restaurang. Det var mina vänner som jag haft i många år som ordnat en trevlig avskedsmiddag för mig, en supergod buffé. Tyvärr kunde inte alla vara med för en var bortrest och en annan jobbade. Några som kom hade jag inte träffat på närmare två år, men vi hade ändå hur trevligt som helst. Tyvärr har jag inte lika mycket tid nu som då och det är alldeles för sällan man träffas. Jag kommer att sakna dom jätte mycket och dom kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Tack tjejer, för en underbar kväll.

 

Theo har börjat att äta lite bättre igen, så nu behöver vi inte vara rädda och oroliga mer. Vi har också fått ett brev från Umeå där dom skrev att dom tagit emot en remiss och att dom skall kalla oss dit innom två månader. Jag hoppas verkligen att vi hinner åka dit innan vi flyttar.

                        

En annan glad nyhet är att ett företag i Skåne hört av sig och vill att Tommy skall komma dit på en arbetsintervju den 8 Juni! Så nu hoppas jag verkligen att livet skall börja att rulla på, för uppförsbackar har vi haft så det räcker. 

 

Vädret idag är inte så bra, det är grått och regnigt. Vi har inget planerat förutom att gå på stan för att hämt Theos medicin och hämta min present som jag fått på Morsdag.

Jag har fått min "tjej" till slut, det blev en Kitchen Aid. Tusen tack gubben min och mina underbara barn, för en så fin present. 

 

Önskar er alla där ute en underbar Söndag.

Kram Paula.

 

Söndagen den 29 maj 2011 kl. 12:12

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238