Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Är det så man gör

på dagis? Tommy jobbar eftermiddags denna veckan så han lämnar Theo på dagis och jag hämtar.

            

Jag var ganska velig om jag skulle åka till sjukhuset och hälsa på min före detta granne. Jag var där både i Lördags och Söndags men trots att jag inte kan sluta att tänka på henne, så bestämde jag mig för att bara ta det lugnt och inte åka dit igår. Jag är rädd att det blir för mycket och att jag kommer att må sämre än jag redan gör.

Men någon vila blev det inte. Nej, hon som jobbar med Theo ringde mig kl 15:00 och sa att dom skulle ha ett möte så Rektor hade sagt till henne att hon skulle ringa mig och fråga om jag kunde hämta Theo innan halv fyra. Ja, vad skall man säga? Jag ringde Tommy och frågade om hon hade sagt något till honom när han lämnade Theo? -Nej, sa han. Ok, då var det bara att gå upp och hämta Theo. Tänk om jag hade åkt till sjukhuset som jag hade tänkte på morgonen, eller om jag var långt hem ifrån, vad hade dom gjort då? När jag kom upp för att hämta honom så undrade hon om jag ville höra en glad nyhet? -Klart jag vill, det finns inte så många sådana i mitt liv och man är inte direkt bortskämd med det. Så jag väntade entusiastiskt på att få höra vad det var. -Ja, Paula Theo har lekt helt själv idag och med en liten tjej som har rött hår. -Ok, sa jag. -Ja, jag satt med dom andra fröknarna och bara tittade på, fortsatte hon. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. Är det så det går till på dagis? Skall inte fröknarna vara med barnen och som i Theos fall hjälpa honom med att träna och göra andra saker så att han kan utvecklas? Sen är jag så himla trött på att höra hur duktig han är på dagis, där kan han hämta bilen när hon säger till honom, han kan gå 4 steg, oj vad Theo är duktig där. Hemma frågar jag var pappa är och då vet han inte.

             

Härom dagen när jag hämtade honom, så kom det fram en kille (jag vet inte om han jobbar där eller inte) och sa åh, det är så tråkigt och synd att Theo inte kan prata. Jag undrar vem som har pratat med honom om min son.

Vi kom hem och tränade med bollen så då kom han på samspelet med att rulla bollen till mig och vi tränade också på att gå. Men sen blev Theo väldigt trött så han fick sova en stund.

På kvällen var det mycket mys och kramar. Vi satt länge i soffan innan det var dags att Theo skulle gå och lägga sig. Natten har varit lite orolig, men Theo är väldigt glad idag än så länge, så vi njuter för fullt av sådana dagar eller timmar.

Jag har varit hos läkare tidigt imorse och ikväll skall vi ha föräldra träff. Jag längtar dit, men jag tror tyvärr att detta är sista gången. Vi skall även fylla i Theos dagis ansökan och skicka ner till Skåne.

Idag står det regn och blåst på menyn, det är så trist.

Önskar er alla där ute en underbar dag.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 24 maj 2011 kl. 11:32

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238