Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grillning

Det har varit fint väder här uppe idag. Solen har värmt oss och man har nästan börjat få lite vårkänslor. Det är så skönt att våren äntligen är på väg och snön på väg bort så man kan börja att gå ut på promenader med Theo. Idag på jobbet kom en arbetskompis förbi och sa att det skulle vara fint att grilla en sådan här dag. Jag höll med och kunde inte släppa tanken, så när Paula ringde och undrade om jag kunde svänga förbi Willys och köpa kött på hemvägen då var det nästan som tankeläsning. Vi grillade och bjöd hit våra före detta grannar. Det var väldigt gott och trevligt. 

              

Theo åt först en burk mat innan dom kom, men när vi satte oss vid bordet så ville han också vara med. Han åt flera klyftpotatisar och bitar kött. Sen när det var dags för välling då drack han upp allt i flaskan ändå. Vet inte vad som hänt men han äter som en häst nuförtiden. Dom sa ju att medicinen kunde göra att aptiten ökade, så det är kanske det som håller på att hända. Det känns som om han blir tyngre och tyngre när man skall lyfta upp honom. Men han gör ju av med en hel del energi nu också, när han hasar omkring på rumpan. Även på dagis får han ju aktivera sig. Idag har han inte varit där, för personalen skulle ha planeringsdag från klockan två så det lönade sig inte. Men i morgon blir det nog fyra timmar för lilleman. Från klockan 12.30 till klockan 16.30. Det blir isf första gången som han är där hela tiden. Paula och jag skall samtala med någon kurator så då är det skönt om vi kan vara själva. Men om Theo skulle bli jätte ledsen så ringer dom ju till oss och då kan vi komma på några minuter.

Paula hälsar och tackar för era fina inlägg. Hon kämpar på här och vi hoppas att hon skall må bättre snart. 

Nu önskar jag er en skön kväll och natt. 

Ha det så bra.

Kram pappa Tommy

 

 

Onsdagen den 6 april 2011 kl. 22:04

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238