Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Theo på dagis.

Idag jobbade Tommy förmiddags skiftet, så jag och Theo var själva här hemma tills en tjejkompis kom förbi och stannade några timmar. När Theo hade ätit lunch lade jag ner honom men han sov bara tjugo minuter. När han vaknade så klädde jag på honom och vi gick till dagis. Det var ett tag sedan jag var där med honom. Theo har varit sjuk och  vi har varit sjuka så det har helt enkelt inte gått innan. Jag satt vid ett bord och Theo lekte på golvet med fröknarna och emellanåt kom han till mig.

                          

Det gick jätte bra och han åt sin frukt "mellis" på dagis för första gången. Det enda jag har lite invändningar emot är en fröken som jämt pussar på honom och som stoppar samma mugg i sin egen mun som i Theos. Det gillar jag inte så värst pga infektionsrisken och att han blir så dålig när han blir sjuk. Men jag var för trött för att säga något denna gången. 

Tommy kom kvart i tre och mötte oss där, så vi gick hem tillsammans. Klockan fyra hade jag en tid på sjukhuset och idag fick jag min dom, jag är helt utbränd och utmattad. Jag orkar helt enkelt ingenting just nu så jag har bestämt att jag skall ta en paus från bloggskrivandet. Min kropp skiker av smärta och det gör så fruktansvärt ont överallt och det är dags att jag börjar lyssna på den. Kanske Tommy uppdaterar här på sidan, men för min del tackar jag för mig tills jag mår bättre.

Ha det så bra alla där ute.

Kram Paula.

 

Måndagen den 4 april 2011 kl. 19:51

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238