Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det har aldrig hänt förr

men i Fredags kväll så somnade Theo på golvet nära Tommys ben hemma i matrummet hos Charlotte. Jag har inte mått så himla bra som ni vet så jag tyckte att vi skulle behöva en liten minisemester. Så vi åkte till Skellefteå i Fredags morse och då skulle vi träffa en av våra bloggläsare som jag gillar jätte mycket. På vägen dit blev vi hungriga, så vi stannade till i Umeå och besökte vår kompis i hans restaurang, där åt vi lunch. Kul att träffas igen, det var bara synd att lille Adam inte var riktigt frisk, så vi vågade inte gå upp och  träffa honom och hans mamma. Vi var självklart välkomna att bo hos Charlotte och hennes familj i Skellefteå, men vi tyckte att vi inte ville störa, för Theo vaknar och skriker en del på nätterna. Så vi bokade ett hotellrum på Scandic med en liten extrasäng till Theo.  Men på kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos familjen. Det var jätte trevligt och gott var det också. Theo var lugn, han skrek några gånger men allt gick bra. Vi vuxna satt runt bordet och pratade när Tommy petade på min arm och pekade på Theo. Vi var snabba och tog fram kameran, så några bilder finns det.

                           

Jag blev jätte orolig när jag upptäckte att vi hade glömt Theos sömn/avslappnings medicin, -hur skall vi göra undrade jag? Jag frågade Charlotte om det fanns något Apotek som var öppet hela natten? -Nej svarade hon men det finns ett som stänger klockan 19:00, men då fanns inte så mycket tid kvar. Tommy och Charlotte körde iväg och tack och lov så fick Tommy hämta ut medicinen fast det behövdes en Licens som finns i Ö-vik. Det finns trots allt massor av snälla människor där ute i världen än.

Natten på hotellet var inte så bra, Theo vaknade några gånger, sängen knarrade och man fick höra när alla spolade. Så vi bestämde ganska tidigt på morgonen att vi skulle åka hem redan igår och inte vara kvar tills i dag som det var tänkt från början. Vi träffade Charlotte och hennes man på stan igår och fikade tillsammans innan det var dags att åka hem. Tusen tack Charlotte med familj, det var super trevligt att få träffa er, hoppas vi ses snart igen.

Theo skrek nästan hela vägen hem igår, han har det jätte jobbigt med hans mage. Han skriker med sådana ljud nu som inte går att beskriva. Han har fått sin medicin nu imorse igen så jag hoppas att det hjälper snart.

Det var jätte fint väder när vi kom hem igår, vi handlade en snabbis innan vi kom hem och Tommy tog hand om uppackning och jag började med att städa ur kylskåpet innan jag ställde in det vi hade köpt.

Sen kom en granne över så hon lekte med Theo medan vi fixade massor av annat. Helena och hennes lilleman kom också och åt middag med oss. Det var trevligt, det blir inte så ofta man träffas nu sen dom flyttade och även hon betyder jätte mycket för mig.

Idag får vi se vad vi hittar på det är inte så fint väder just nu men det är varmt ute. Önskar er alla där ute en trevlig Söndag

Kram/Paula

 

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 12:04

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238