Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Linda finns inte längre

 kvar på denna sidan, igår på eftermiddagen så hade hon somnat in. Jag kommer att sakna den otroliga kvinnan som kämpade så, jag kommer att sakna att läsa hennes blogg, hennes kloka ord, fast hon bar på så mycket smärta i kroppen så försökte hon alltid att hitta något  positiv att se fram emot. Hon längtade till vårens värme så att hon kunde gå ut på sina promenader med hennes hund och se hennes små killar leka, men det blev inte som hon hade tänkte sig för allting försämrades så fort. Hon ville så otroligt mycket men den förbannade sjukdomen var starkare än hon.

                                        

                                              Vila i frid Linda   

 

Jag mådde ganska dåligt igår, jag vet inte hur många gånger jag gick till Lindas blogg och hoppades längst inne att hon skulle skriva något inlägg, men ingenting fanns där. Så vid tre tiden klädde jag på Theo och vi tog en lång promenad, det var varmt och solen lyste. Theo var så otroligt glad, vi var ute länge och vi kom inte in förrän klockan 17:10. Då fick han sin middag och lite senare kom några vänner och hälsade på oss. Det är skönt för då slipper man att vara ensam när Tommy jobbar eftermiddag och inte kommer hem förrän 00:40. När jag matade Theo så var han så otroligt lugn, jag kollade hans temp och då hade lilleman feber, det förklarade varför han var så lugn. På kvällen så tittar det in flera grannar så igår var det massor med folk här. Jätte trevligt, då kunde jag tänka på allt annat och låta bli att vara så ledsen. Jag eller vi skulle behöva komma bort och få se något annat och ladda våra batterier igen.

Idag skulle Theo varit på badet, men hon är sjuk så det blir inget och inte nästa vecka heller. Han skulle även träffat henne nu på Fredag men eftersom hon är sjuk så får vi skjuta upp det. Tommy har klippt honom och sen fick han en skön dusch.

                       

Idag skiner solen igen och fåglarna sjunger så vackert, det är det första man hör på morgnarna när man öppnar fönstret. Jag hoppas verkligen att våren skall komma hit nu. Jag känner mig ganska tom och har inte så mycket mer att skriva i vår blogg idag. Så jag önskar er alla där ute en underbar dag.

Kram/Paula

 

Onsdagen den 30 mars 2011 kl. 12:51

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238