Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag borde vara glad

men det är jag inte. Jag känner mig så tom och mitt hjärta är så ledset. Men jag har massor att vara glad över. Det går bra för Markus fast han bor så långt bort ifrån oss, hans store bror jobbar, har en jätte fin tjej som finns vid hans sida och en underbar familj som han trivs jätte bra hos. Theo är som vanligt, det har inte gått bakåt i alla fall. För första gången i mitt liv har vi kunnat köpa nya saker som vi ville ha och behövde utan att ta några lån eller betala på avbetalning. Vi har en ny soffa, tv, tvättmaskin, säng och både jag och Tommy har nya mobiltelefoner och vi betalar alla räkningar, har pengar till mat och vi hjälper dom som behöver det, för att jag tror på att den som ger får tillbaka på något sätt. Det var inte så länge sedan vi grät och inte visste var vi skulle få pengar ifrån för att köpa mat eller betala räkningar. Men då fanns mina vänner där och hjälpte oss varenda gång när det var som jobbigast. Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dom för allt dom har gjort för oss, men tusen tack till er alla, ni vet själv vilka ni är.

Ja, men materiella ting gör inte någon lycklig. Jag längtar efter att få känna lycka inom mig. Men kommer jag någonsin att känna det? Jag vet inte, det med Theo och hans store bror har tagit väldigt hårt på mig. Det finns inte en gång som jag tittar på Theo och inte tänker.... varför? Han har så otroligt mycket att berätta när han tittar mig i ögonen och pratar på sitt sätt och jag känner en enorm frustation att jag inte kan förstå mitt eget barn. Ibland vill jag hjälpa honom genom att säga massor med meningar och vänta på att han skall le så att jag vet att det var det han menade.

                        

Mitt barn och jag kan inte förstå honom. Jag vill vara hans ben, hans röst, hans armar och hjälpa honom med hans rörelser, men jag kan inte och det gör så ont i mig.

Min största son som var så ledsen för några dagar sen över en kille som han känner och som dog av en överdos och det gör mig bara mer påmind om att jag kunde varit den mamman som fick det beskedet också. Det suger hårt så att det bara kryper i min kropp. Jag ringde honom och vi pratade så länge, men det var jobbigt för honom, han visste nämligen att det kunde varit han.

 

Jag vill träffa folk och ändå orkar jag inte träffa någon, en jätte konstig känsla. Sen är jag så less på att min kropp värker så mycket. Igår fick Tommy gå upp och hämta min medicin så att jag kunde sova och idag fick jag ta dom igen så att jag skulle kunna ta hand om Theo, men jag blir så himla trött av dom. Så jag hoppas att det är fint väder i morgon så att jag orkar gå ut och få lite ny energi, för just nu snöar det ute.

Sen en sak som jag har tänkt ganska mycket på. När folk köper saker och ting blir jag glad för deras skull, men när vi köper något då är det alltid några som undrar -har ni vunnit på lotto? och det har vi kanske gjort, vem vet. Varför kan folk inte bara tänka -vad kul att dom kan köpa saker nu som alla vi andra? Hmm inte lätt. Men vi har också fått ett jätte bra besked, vi fick inte avslag från Försäkringskassan denna gång, utan vi har fått ca 4 timmar per dag till personlig assistent till Theo. Det är inte mycket efter alla dessa år men vi är jätte tacksamma för dom timmarna vi har fått.

 

Så fort jag känner mig piggare skall jag gå på dagis med Theo igen och jag hoppas verkligen att vi slipper att vara sjuka mer, för nu räcker det.

 

Idag skulle Tommy varit ledig, men han var på kurs i stället, men som tur var blev dom klara lite tidigare än planerat. Sen kom en kompis hit till oss och hälsade på. Imorgon har hon bjudit oss hem till dom på grillning, men jag vet inte än, vi får se hur vi mår och hur vädret blir.

 

Nu får jag önska er alla där ute en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Fredagen den 18 mars 2011 kl. 22:04

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238