Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Magsjuka igen

Då var det dags för en ny omgång av magsjuka här hemma. Det är bara att hoppas att Theo slipper få det. Paula började i Söndags kväll och jag har faktiskt klarat mig än så länge, men man vet ju inte om man bär på smittan ändå, så det har inte blivit något jobb för min del. Mådde inte så bra i förmiddags heller, så då trodde jag nästan att det var min tur, men inget ännu iaf.

Idag är det dags för den nya soffan att dyka upp. Tyckte att det var så långt borta när vi beställde, men nu är vi redan där. Tur att man slipper lyfta och montera den själv, vi fixade nämligen så att det ingick i priset.

I Lördags hade vi ju bjudit hit "mormor" m.fl men det blev inställt för vi tror att Theo har fått tillbaka sin virus, han hade blåsor på rumpan och han har varit ganska gnällig, precis som om han hade ont i magen. Men det är ju alltid svårt att veta när det gäller honom. Men vi tog det säkra före det osäkra för det var en som var över 80 år och som det utvecklade sig så var det ju bäst som vi gjorde.

              

I Söndags var det en lugn dag, men på eftermiddagen åkte vi för att se var en jobbarkompis bor. Det var inte helt lätt att hitta, för vi hade bara en ungefärlig uppfattning om var han bor. Men vi körde ut på landet och vi såg hans bil stå parkerad vid ett hus. Jag körde upp på gårdsplanen och mycket riktigt där kom han åkande på en skoter. Vi hade tänkt att fråga om dom var intresserade av att gå ut och äta middag med oss senare på kvällen. Men det gick inte för sig för han hade haft magsjuka dagen innan. Vi var bara utomhus så jag tror inte att det var där som Paula blev smittad, men någon middag blev det inte med dom.

Vi körde hem igen och ringde våra grannar som ville äta ute. Då åkte vi ner till vår favorit pizzeria här i stan som har stenugnsbakade pizzor. Det kan verkligen rekommenderas i fall någon har vägarna förbi.

Sen hyrde vi en bra film och tittade med dom. Det var efter det som Paula blev sjuk, så vi får hoppas att dom andra klarar sig också.

Det blev ju inget av med besöket på Syncentralen, tyvärr. När Paula blev sjuk, så var dom inte så intresserade av att träffa honom. Nu skall dom ringa upp oss så vi får boka in en ny tid. Hon som skulle undersöka Theo jobbar i Sundsvall annars, så vi får kanske vänta ett tag. Han har fått en ny matstol också, som är mycket bättre än den gamla. Den går att ställa in höjden på och den har många andra inställningsmöjligheter, plus att det finns ett litet bord framför honom. Sen har den ett handtag så att det går att styra honom i den så vi slipper bära honom lika mycket. 

Nu får ni ha en skön dag, hoppas ni mår bra.

Pappa Tommy 

 

Onsdagen den 16 mars 2011 kl. 14:37

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238