Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

-Mamma om jag hade

varit hos dig, så vet jag att jag hade fått en Semla. Så lät det i telefonen igår när min äldsta son ringde hem. Han var så otroligt sugen på Semla och han hade inte kunnat äta någon på hela dagen. Jag fattade ganska snabbt att han inte hade några pengar och jag hade inte kunnat gå och sova och veta att min son inte hade ätit Semla. Klockan var 17:30 när han ringde och vi har inte samma bank som han så pengarna skulle inte komma fram om jag förde över till hans konto. Tommy var nere på stan för han skulle gå på Posten och skicka iväg några paket. Jag ringde upp honom och kollade om han kunde gå in på banken och föra över pengar till min son så att han kunde gå ut och äta och sen köpa sig en Semla eller två. Tommy hann dit i tid, skönt att banken är öppen så länge. Sen ringde jag upp min son och sa att pengarna fanns på hans konto. Han var väldigt tacksam och jätte glad och jag var också glad att jag kunde bjuda honom på semla. Det hade visst blivit två stycken, så då är man riktigt sugen.

 

Markus ringde också igår på dagen, men han vill inte ha semla utan han skulle gratta mig på kvinnodagen. Trevligt tycker jag för det var bara han som grattade mig

Igår hade jag massor med ork och energi, så jag tvättade, städade och gjorde fint här hemma, det var skönt att få så mycket gjort. Det är helt underbart när kroppen inte gör så ont, då måste jag passa på att göra massor.

 

Tommy kom hem från jobbet, hämtade Theo och åkte till "habben" för att träffa Logopeden. Jag pratade med henne idag och några framsteg kunde hon inte se, men vi visste ju redan att det kommer att ta tid.

Theo andas väldigt snabbt och det har han gjort i några dagar nu, han har en konstig hosta, det påminner mig om Astma-hosta. Får väl se om vi träffar läkaren nu till veckan så att hon kan kolla på honom. Sen skriker han också ganska mycket, men jag tror att det är hans mage som krånglar för honom han bruka låta på ett visst sätt då.

 

Igår kväll var vi på "habben" och träffade andra föräldrar som sitter i samma båt som vi. Det är så himla skönt att få prata och bara höra och känna igen sig. Ser fram emot nästa träff redan.

 

Idag hade jag ingen energi kvar, jag är så trött så jag tror att jag skulle kunde ligga hela dagen om jag fick, men jag tog ändå tag i saker och bäddade t.ex rent Theos säng och den säng som finns i hans rum som jag eller Tommy brukar ligga i när han inte mår så bra. Sen vek jag alla kläder som jag hade tvättat igår och lade dom i ordning, men mer än så blev det inte. Jo det var ju mer kom jag på nu, jag klippte Theo och duschade honom så han blev jätte fin. Han har ganska så tjockt hår så han blir så svettig så idag tänkte jag att nu få det vara nog.

                        

Kväll så är det lugnt hoppas jag, vill bara sitta i soffan och bara vara och sen gå och lägga mig, för man vet ju aldrig hur länge lilleman sover.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll

Kram/Paula

 

Onsdagen den 9 mars 2011 kl. 22:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238