Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trevligt

Nu är det Måndag kväll och helgen är redan över.  Igår blev det en liten utfärd till Ikea. Det var jag, Paula, Theo och två tjejer som ville följa med. Vädret var kanonfint så det passade bra. Vi kom iväg vid tiotiden på morgonen och resan gick bra. Vägarna är ju snöfria nu så det går bra att gasa på lite. Klockan kvart i tolv var vi framme i Birsta. Först gick vi in på Birsta City som är en galleria och där åt vi på McDonalds. Theo åt barnmat, men när han fick se våra Pommes frites, så ville han också ha och då tittade han inte åt sin egen mat. Han är alldeles tokig i "pommes", dem går lika bra att äta som majsbågar. När vi var mätta blev det en runda på Ikea, för vi skulle ju bl.a köpa ett täcke till vår säng. När vi ändå var där blev det en hel del andra inköp, lite smått och gott. Theo fick en mjuk tygboll, men han var ganska trött och less på att åka runt i varuhuset, så när vi stod i kön till kassan fick Paula rulla ut honom och underhålla så gott det gick. 

                         

Därefter gick vi tillbaka till gallerian för att fika och ge Theo lite frukt. Det blev inte så mycket inköp där utan det blev mest till att kika runt lite. Det fanns en hall med några Saab-bilar och det gillade Theo jätte mycket. Han ger upp sina tjut av förtjusning, så det är ingen som undgår att höra honom. Men sen blev det för mycket och då sa han ifrån. Han var jätte trött och när vi rullade hemåt igen vid halv fem tiden, så somnade han gott i bilen. 

I går kväll var vi hos grannen och spelade Uno. Det var länge sen sist som vi spelade, så det var riktigt trevligt. 

Idag har jag jobbat förmiddags skiftet, så kvällen har varit ledig. Efter jobbet åkte jag hem för att hämta Paula och Theo. Paula hade tid hos sin Kurator, så då passade jag på att köra runt med Theo. Han var ganska skrikig i början och ingenting var bra, inte ens att åka bil. Men när jag busade lite med honom så blev han gladare. Men jag tror att det var lilla magen som krånglade, så han hade ont. Paula berättade att han har andats ganska häftigt idag. Dessutom har han hostat flera gånger. Vet inte om det är någon förkylning på gång eller vad det kan vara. 

När mamma Paula var klar åkte vi hem för att ge Theo mat. Han åt en rejäl portion och sen åkte vi iväg igen för att handla och därefter äta ute på en Pizzeria. Theo skötte sig bra och han fick sina majsbågar. Vet inte var han stoppade alla, för han hade ju som sagt ätit precis innan. 

Idag har vi höjt dosen på hans Epilepsimedicin igen och nu skall vi ge honom så mycket i två veckor, sen är det dags för kontroll av värdena igen. 

I morgon skall han träffa Logopeden på "Habben" klockan 13.00. Sen på kvällen är det föräldragrupp. Vi skall träffa andra par som också har sjuka barn så vi får se vad det kan ge. Vi har i alla fall klart med en barnvakt under tiden vi är där. 

Ha det så gott. 

 

Pappa Tommy 

 

 

Måndagen den 7 mars 2011 kl. 22:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238