Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Långhelg....

 ja det har vi ju varannan vecka när Tommy jobbar eftermiddagar. Så igår var H här med Theo, jag och Tommy hade tid på habben kl 11:00. Vi skulle fixa några pappersjobb med kuratorn, men något pappers jobb blev det inte för Tommy flörtade med henne rakt framför mina ögon! Dom pratade om vilken restaurang dom skulle äta på och vem som skulle bjuda på maten och hur hård jag var med Tommy mm. Ja jag satt där men dom såg nästan inte mig och jag måste bara säga att mycket har gått framåt, mobiltelefoner, tv, bilar, hus, maskiner etc etc. Men att kuratorer kunde ha samtal på en restaurang det slår all teknologi. Iphone 4 släng dig i väggen 

Ja när vi var klara där så åkte vi till stan och hämtade Theos mjölk och hans medicin på Apoteket.

Sen ringde en vän och undrade om vi ville åka hem till dom och grilla. Mm det lät jätte gott, men det blev lite sent så när vi kom dit var det nästan mörkt, så det blev Tacos i stället och oj så gott det var. Jag kommer inte ihåg när jag åt Tacos senast och det smakade så gott som igår, det var riktig gott. När vi var mätta och glada då var det dags för oss att åka hem och lämna all disk. Theo var helt lugn, han var glad och hade en toppen dag. Det är så rolig att se när han har en bra dag.

Idag åkte vi ner till stan igen, för vi har som tradition att åka dit varje Lördag och fika alla tre och ibland med några vänner. Idag var det några vänner som gjorde oss sällskap, det var trevligt. Efter det hade vi bestämt att det var dags att tvätta bilen, för man kunde inte se vilken färg den hade och Theo älskar när vi tvättar i automat. Det var en bra dag för Theo idag också, fast han hade några små kramper och bet sig själv i hans små armar.

Innan vi åkte hem, hälsade vi på Helena och hennes familj. Dom har köpt en kanonfin villa och det är bara gatan nedanför där vi bor. Så vi kommer att vara nära dom ändå. I kväll var Theo jätte trött och det gick inte att vänta på att klockan skulle bli 19:00 så han fick gå och lägga sig lite innan.

                           

Nu är Tommy och mekar med TVn och jag skriver blogg. En väldigt lugn kväll. Imorgon om alla mår bra här hemma och Theo har haft en bra natt, så åker vi till Ikea med två bekanta till oss. Hoppas att det blir fint väder i morgon också, fast det får gärna blåsa lite mindre. Sist men inte minst vill jag passa på att gratulera Theos farbror som fyller år idag. Ett stort grattis till dig Inge och en kram från oss. Vi kan ta tårtan när vi kommer ner.

Önskar er alla där ute en riktig trevlig Lördags kväll

Kram/Paula

 

 

Lördagen den 5 mars 2011 kl. 22:02

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238