Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tomt som jag hade anat

men det får det gå ändå. Jag är ganska "down" och det kommer att ta några dagar tills man känner sig som vanligt igen. Man saknar Markus så otroligt mycket. Även om han inte pratade så mycket som han gjorde när han var yngre, så fanns han ändå här. Att se dom två ligga i sängen och leka med varandra det går inte att beskriva. Theo älskar sin store bror. Saknar Theo  Markus, hm det vet jag inte. Men om han känner igen sina bröder när han träffa dom, ja det gör han definitivt. Igår när vi träffade Jenny o Marcus och "lilla" Adam på restaurangen, så tänkte jag -hm, undrar hur Theo skulle vara om han var frisk, skulle vi springa runt i restaurangen och jaga honom eller skulle han sitta fint och äta sin middag?

                 

Jag tror inte att det spelar någon roll hur många samtal jag kommer att få hos kurator, så kommer dom frågorna alltid att finnas där ändå. Hur kläder skulle sitta, hur hans röst skulle låta om han pratade, skulle Theo ha samma humor som hans pappa etc, etc. Vissa dagar bara flyter på utan att man tänker, andra dagar suger och jag vill bara kunna radera alla tankar, ha någon sorts "Amnesia" vad livet skulle vara enkelt då.

En av dom vi skulle träffa idag, ringde imorse och sa att den andra kollegan var sjuk och hur vi ville göra? Jag tyckte att vi kunde vänta och få en ny tid när det passar alla. Hon fick Tommys schema så sen skulle dom höra av sig med en ny tid.

Idag är det jätte fint väder så jag funderar på att gå ner till stan med lilleman. Tommy jobbar eftermiddag denna veckan, så då blir det jätte tråkigt att bara sitta här hemma och lite sol i ansiktet och i själen skulle inte skada. Nä nu skall jag äta lunch och städa lite innan jag skall ner till stan.

Jag önskar er alla där ute en trevlig eftermiddag

Kram/Paula

 

Måndagen den 28 februari 2011 kl. 14:01

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238