Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dagarna går så fort

och det är bra för då kommer vi snabbare till sommaren men i andra hand så är det också jobbigt för helgerna går så snabbt och det är redan dags för Markus att åka ner till Skåne igen. Men nu är det ju inte så långt kvar till påsklovet heller.

I går var jag och Tommy ute hela 6 timmar, men det kändes konstigt när Theo inte var med. Vi åkte i alla fall ner till stan med några vänner, tog en fika, gick runt och bara var. Det var jätte fint väder igår, varmt och skönt och massor med folk på stan. Man märker på folk hur glada dom är så fort solen tittar fram. Det blir massor av energi i luften som sprider sig runt stan, det är mer liv och en helt annan atmosfär. Fast det är massor med snö kvar och man har svårt att tro att om någon månad eller så, kommer det massor av vackra blommor under all denna snö. Vad jag längtar!

På kvällen ringde Markus och sa att han var på väg hem. Jag, Tommy och Theo åkte till affären och köpte lite goda saker så vi kunde ha lite Lördagsmys med Markus. Markus hade trevligt hos sin pappa och hans fru hade varit snäll mot Markus och det händer inte så ofta, men jag blev jätteglad när han kom hem och sa att hon hade varit trevlig.

Markus hade också åkt slalom igår så han var ganska trött när han kom hem.

Idag hade vi tid i tvättstugan, så 07:00 var Tommy där med massor av kläder. Resten av dagen vet jag inte vad vi ska hitta på, men Markus skall till Umeå. Det är bara det vi vet annars har vi inte planerat något utan vi tar dagen som den kommer. Svårt att hitta på saker när man vet att han skall åka i väg.

Igår träffade jag en kompis som jag inte har träffat på "jag vet inte när". Hon berättade att hon läser Theos blogg trevligt, det visste jag inte men jag sa till henne att hon kunde lämna spår efter sig  för det är alltid trevligt att läsa kommentarer tycker vi.

Imorgon har jag och Tommy parsamtal och det var ett tag sen sist. Dom är två stycken och det är svårt att hitta någon tid som passar oss alla, men imorgon blir det av. Sen på Tisdag skall vi träffa Genetikern från Umeå, oh vad jag längtar. Får se om hon har några svar på våra frågor, det hoppas jag verkligen och att hon kan hjälpa oss att förstå det hela bättre.

Önska er alla där ute en trevlig söndag.

Kram/Paula

 

Söndagen den 27 februari 2011 kl. 09:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238