Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vem ska skriva blogg??

 Det har varit ämnet här hemma nu ett tag. Tommy vann och jag får skriva här. Ja, jag har varit sjuk, kommer inte ihåg när jag hade så mycket hosta senast. På nätterna var hostan hemsk,  så jag fick så fruktansvärt ont i bröstet,  men det känns mycket bättre nu. Theo har tack och lov inte fått någon  förkylning, men han krampar en del och nätterna är jobbiga så vi misstänker att det är något på G.

             

 Markus är här hemma och det känns jätte bra, han kom till Umeå i Måndags kväll men det gick ingen buss till Ö-vik, så han sov över hos Jenny och Marcus. Tusen tack till er för att ni ställde upp och hjälpte oss! På Tisdag eftermiddag så åkte vi in till stan och köpte lite kläder  och ett par skor till Markus och vi bokade även tid för en klippning för han var så långhårig, så det var mer än nödvändigt. I Onsdags eftermiddag fick Markus en tid och då ville han att jag skulle gå ner  med honom så det gjorde jag och så fin han blev.

Igår hade vi "mormor" på besök för hon ville ju träffa Markus och oss andra för det var ett tag sen nu.  Markus hade en kompis här hemma på middag och "mormor" åt också ,hon hade paket åt oss från "alla hjärtans dag". Det var en jätte trevlig kväll, Markus ville att vi skulle hyra en film och ha det mysigt när dom andra hade åkte hem, så Tommy, Theo och Markus var på stan tidigare och hyrde en, dessutom en väldigt bra sådan så vi fick oss ett gott skratt.

Markus pappa ringde idag och hämtade upp honom så han skulle vara där ett tag innan han skulle vidare till några vänner. Det är tomt utan honom och tiden går så himla fort så redan på Söndag är det dags för Markus att åka tillbaka. Han är så smal min son, han äter inte så mycket och inte ofta heller så jag får bråka med honom här hemma för att han skall äta. Så vi har suttit ner och pratat ganska länge idag och jag har talat om för honom att jag är väldigt orolig för honom. Jag orkar inte mer och jag vill inte ha den oron över mig. Vi får helt enkelt sätta fart och leta efter ett hus så att vi kan flytta ner och ha honom hemma och se till att han får det han behöver.

Idag har "H" varit här, jag hade sparat fyra timmar så att vi kunde hitta på något med Markus, men nu åkte han ju till sin pappa så vi fick roa oss själva. När "H" hade gått  så träffade vi några vänner och åkte sen ut och åt middag. Vi valde ett bord långt ifrån andra gäster på restaurangen men det gick jätte bra med Theo. Han var glad, skrattade och åt sina majsbågar.

I morgon kommer "H" att vara här hela 6 timmar, så vi får se vad vi hittar på.

Nu när jag har varit sjuk så har jag haft tid att fundera ganska mycket. Jag har kommit fram till att vi inte kan välja när vi skall dö, men vi kan välja hur vi lever vårt liv. Så nu har jag lovat mig själv att leva utan att oroa mig massor över saker som inte har hänt. Jag vet att det inte kommer att bli lätt, men jag måste försöka att leva dag för dag. För annars missar jag så himla mycket för att jag är så himla rädd.

I kväll ringde några vänner och undrade om vi ville se på film för i så fall skulle dom hyra och komma hem till oss och titta här med oss och det låter trevligt.

Men Tommy har redan snarkat  i soffan så vi får se hur det blir med det. 

Jag önskar er alla där ute en trevlig kväll och jag lovar att jag skall bli bättre på att skriva här på bloggen, men jag behövde en paus.

Kram/Paula

 

Fredagen den 25 februari 2011 kl. 20:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238