Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förkylt

Nu har näsan börjat att rinna på mig också, trodde att jag skulle klara mig från förkylning, men det gick alltså inte. Paula har ju varit sjuk ända sedan förra Söndagen och hon är inte frisk än. Det är en seg variant av förkylning som inte vill ge med sig. Jag var hemma från jobbet Måndag till Onsdag, för Paula orkade helt enkelt inte ta hand om Theo med allt vad det innebär. Vår avlösare var ju också sjuk, så då hade jag inte mycket val. Man har ett jobb och vill sköta det men när ens familj är sjuk och behöver en, då är det ju självklart att dom får gå före, så får arbetsgivare säga vad dom vill.

Nu hoppas vi att Theo skall klara sig från att bli sjuk, för det är inte bra alls. Nu har han ju börjat att äta bra och drickandet går också allt bättre. 

           

Idag var det fortsatt kallt i Ö-vik och man drar sig i det längsta för att gå ut. Men Theo kom ut en liten sväng ändå. Vår hjälpsamma granne tog ut honom i rullstolen och gick runt lite. Fast det är kallt så är det ju nyttigt med lite friskluft. Mitt på dagen var temperaturen uppe vid -15 i alla fall, så då gick det ju bra och han var bra klädd. Själv åkte jag till Elgiganten och införskaffade en tvättmaskin, så snart kan vi tvätta här hemma och slipper gå till tvättstugan. Det går ju bra för det mesta, men när Paula är själv hemma med Theo då är det inte så lätt. Man vill ogärna lämna honom själv här hemma när man går dit. Han sitter för det mesta på golvet och leker, men han har ju sina kramper så det känns inte tryggt att lämna honom. 

På tal om kramper ja, idag har han haft en del men vi fortsätter ju att trappa upp dosen medicin. 

Nu när det är VM i utförsåkning, så sitter Theo framför TVn och ger upp höga tjut. Han slår med benen i golvet och man undrar hur han kan göra så utan att få ont. Men han har helt klart fått en ny favorit, dvs skidåkning, så nu har bilprogrammen fått konkurrens. Men när jag ser honom sitta där och vara överlycklig, då börjar man fundera och tänka på hur det skulle vara om han var frisk och själv kunde åka ut i backarna. Jag kommer ihåg att Paula och jag pratade om det när han var väldigt liten eller det var kanske innan han föddes. Eftersom jag tycker det är väldigt skönt att susa nerför pisterna så planerade man för att lära upp sin son. Nu får vi se hur det blir med den saken, det finns ju viktigare saker, men hoppet finns ju fortfarande. 

Oh vad han är go, vår lille kille. Det är helt underbart att få lägga ner honom i mellan oss i vår säng. Där är han så glad och han trivs verkligen när han får vara nära både Paula och mig. Han sträcker sina små armar emot oss och vill bara kramas, men han är väldigt noga med att dela ut dom väldigt rättvist. Har säkert skrivit det flera gånger förut, men måste bara säga det igen. När Theo lägger sina armar runt ens hals, då glömmer man allt annat. 

Det är inte så många dagar kvar nu innan Markus kommer hit och hälsar på. Det skall bli så kul att få träffa honom igen, fast det var inte så länge sedan för min del. På Måndag kväll landar han i alla fall i Umeå och vi har inte bestämt om vi skall hämta honom eller om han får ta bussen hit. Men då blir det så sent innan han är här och jag skall ju upp och jobba tidigt. Vi får se hur det blir, men jag ser verkligen fram emot besöket och jag vet minst en till som kommer att bli så glad. 

Ni får inte missa den senaste filmen som jag lade in. Där diggar Theo till en låt av Shakira och den heter Loca, loca. Det betyder visst ungefär tokstolle på svenska och ibland är han vår egen lille tokstolle. Han gillar den skarpt och....ja ni får se själva.

                          

I kväll lägger jag också in några nya bilder på honom. Det är bland annat ett beställningsjobb där vi har borstat hans hår och satt på honom solbrillor. Paula brukar inte gilla när jag kammar honom för då växer volymen påtagligt och han ser lite Affro-lustig ut. 

Nu skall vi äta Semlor så då får jag avsluta här.

Det skall bli sååå gott.

Ha de.

Pappa Tommy

 

 

Lördagen den 19 februari 2011 kl. 23:34

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238