Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Theo 3 år och 6 Månader idag.

Veckan rullar på och idag är det redan Tisdag. Paula har inte blivit bättre sen igår utan hon är fortfarande väldigt förkyld. Hon har ont i halsen, hostar, är trött och orkeslös. Jag stannar hemma från jobbet idag också för att ta hand om Theo. Nu får vi hoppas att han klarar sig utan att bli smittad, för han brukar ju bli så sjuk. Tyvärr så är ju "H" också förkyld så hon kan inte komma hit, men hon ringde idag och berättade att hon är bättre, så i morgon kommer hon hit igen.  

Idag var Theo och jag på BVC för att mäta och väga honom. Han har som vi anade gått upp i vikt sen sist. Nu väger han 13,5 kg vilket är inom normalkurvan. Han har däremot inte växt något utan står kvar på 94 cm. 

Igår fick Theo åka bil ganska mycket, för jag tog honom med när jag hjälpte en granne. Först åkte vi till återvinningscentralen och kastade bort deras gamla soffor och sen åkte vi för att hämta dom nya. Sen körde vi och lämnade tillbaka släpen som vi lånat, så det blev några rundor fram och tillbaka. Men Theo trivdes bra fast han var omgiven av kuddar till soffan någon gång, bara han får åka bil. Han fick ha overallen på, för på morgonen var det -27 grader här i Ö-vik.

           


Idag blir Theo alltså 3 år och 6 månader, tänka sig snart är han 4 år. Det känns inte som det var så länge sedan han kom till oss, men tiden går ju så fort. Grattis Theo, älskar dig! 

Hoppas ni får en bra dag och kväll.

 

Pappa Tommy.  

 

Tisdagen den 15 februari 2011 kl. 14:23

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238