Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tack till alla er

 som SMS-ade, ringde och lämnade era kommentarer här på bloggen. Jag har tagit det väldigt lugnt hela helgen så Tommy har passat Theo och jag har sovit så hårt så jag inte hört när han varit inne hos Theo på nätterna. I Fredags var H här, så jag och Tommy åkte ner till stan och tog en fika, åkte och handlade och sen var det dags att åka hem igen. En före detta granne skickade  ett sms och undrade om hon fick komma över. Ja klart hon fick, hon åt middag med oss, det var väldigt lugnt för hon är en väldigt lugn tjej. Sen skickade en annan granne ett sms och kollade om det var ok att dom kom över till oss för Rabhi var hos dom och hälsade på. Jag ville inte umgås med någon utan bara ha lugn och ro, men jag har svårt att säga nej så dom fick komma hit ,det gick bra.

I går körde vi en sväng till Mio och kollade på en säng, vi behövde verkligen en ny säng. Vår säng var gammal och jag fick ärva den av en kompis som i sin tur fick den av sin mamma, ja den var välanvänd kan jag säga. Så en säng fick följa med oss hem och så skön den var. Sen ringde samma tjej som var här i Fredags och undrade om hon kunde komma igen. Självklart fick hon komma och sen kom även grannarna och åt middag med oss. Det blev en väldigt lugn och trevlig Lördags kväll.

Idag har jag fått sova ända till 11:30, men jag har ont i hela kroppen för att inte prata om min hals, fy vad ont det gör, det verkar som om jag har åkt på en förkylning. Tommy har varit ute med Theo och handlat och jag har legat i vår soffa helt utslagen. Theo har mått bra hela helgen han har varit glad och ätit jätte bra, om han skulle få för sig att dricka med då skulle det vara kanon.

I går kväll bokade Tommy flyg till Markus så han kommer hem vecka 8 för då har han sportlov mm vad jag längtar efter honom, men nu är det ju inte så långt kvar. Jag har också fixat en alla hjärtans dags present till min stora son, han kommer att bli väldigt överraskad imorgon när han får den, synd bara att man inte är där nära honom så man kunde se hans ansikte. I morgon är det även hans första dag på den nya praktik platsen. Jag hoppas verklingen att han kommer att trivas där.

Nä min kropp värker så jag skall ta och lägga mig och vila igen.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll

Kram/Paula

 

Söndagen den 13 februari 2011 kl. 17:17

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238