Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jobbiga nätter, lite mat och en del gråt.

 Ja, så har det varit sen i Söndags. Theo vaknar flera gånger på nätterna och bara skriker, han är orolig och kan inte komma till ro. I går när "H" kom så gick jag och lade mig, jag var helt slut. Hon väckte mig när hon gick och sa att Theo låg och sov. Skönt att jag fick sova i två timmar, wow. I dag var hon inte här så jag och Theo var själva tills Tommy kom hem efter jobbet och tog över så att jag fick vila.

            

Theos läkare ringde igår kväll och sa att svaret på koncentrations provet hade kommit i Söndags. Det var väldigt lågt, så hon ringde och pratade med en barnneurolog som träffade Theo i början när allting rullade igång och hon kom ihåg honom än. Hon tycker att vi måste höja dosen medicin på en gång, men det skall gå långsamt ändå. Hon sa att barn som har en Metabolisk sjukdom ofta reagerar kraftigare på dom medicinerna. Hon sa att Theo har tagit alla prover för Metaboliska sjukdomar och dom visade negativt, men man vet ju aldrig sa hon till mig. Ja, nu startade hon mina tankar igen och min rädsla är mer påtaglig. Jag vill inte att Theo skall ha den sjukdomen, fy bara. Jag försöker att inte tänka så mycket på det, men jag kan inte hjälpa det, tankarna bara kommer. Så nu är medicindosen höjd och han skall ta det i två veckor innan vi höjer igen. Sen efter ytterligare två veckor är det dags för ett nytt konsentrations prov igen.

Nu längtar jag till den första Mars då vi skall få träffa en Genetiker. Det är så många frågor som jag har, så det skall bli skönt att kanske få några svar på dom.

 Idag åt Theo välling 05:00, men sen vägrade han att äta mer. Han låg i vår säng och sa ingenting och han ville inte att jag skulle röra honom, han kanske ville ha egentid. Men så är inte vår Theo, för han gillar att kramas, att man pussar på honom och att man är nära honom. Jag ringde Tommy och berättade att jag var orolig, för Theo bara låg i sängen och sa ingenting.

Jag tänkte inte låta honom bara ligga där, så jag klädde på honom och satte honom i rullstolen. Vi tog en promenad, blåsvädret hindrade mig inte för att ta ut Theo. Jag värmde hans mat och lät honom sitta ute i solen. Det lyste i hans stora ögon, han var så vacker och jag kunde dessutom lura i honom några skedar mat.

                        

Nu ligger han men han har redan vaknat några gånger och gråtit, nu får vi se hur natten blir. Imorgon kommer "H" igen, hoppas det är fint väder så att dom kan gå ut på en "promis".

I kväll ringde min äldsta son och berättade en glad nyhet. Han har fått jobb och skall börja redan nu på Måndag. Jag blev så glad för hans skull, hoppas nu att han trivs och tycker det är kul. Önskar dig lycka till pojken min.

Nu får jag önska er alla en trevlig kväll. 

Kram/Paula

 

Tisdagen den 8 februari 2011 kl. 22:21

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238