Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Utfärd.

 I Fredags morse så pratade vi om att åka till Ikea. Theo älskar ju att åka bil och han hade varit "instängd" ganska länge, så vi var i stort behov av att komma ut och hitta på något trevligt. Vi var också utan våtservetter till lilleman och vi tycker att "Dollar Store" i Härnösand har kanon bra servetter till ett bra pris, så vi tänkte slå två flugor i en smäll. Vi hade tur för dom hade massor av just den sort som vi tycker väldigt mycket om. Så jag plockade ner i kundvagnen, ja hela 30 stycken blev det. En av personalen tittade på mig och såg lite fundersam ut. Jag sa till henne att jag inte bodde där, så jag måste passa på. Hon tittade på mig och sa ok och smålog. När det var dags att betala då stod där en farbror och packade sina varor och även han tittade på min vagn. Han sa -Om ungen inte bli ren på det där så vet i ... jag bara skrattade och hon som satt i kassan sa till honom -ja du skulle sett mitt förråd där hemma. Jag blev glad, det var inte bara jag som köpte massor, det finns fler än Paula.

                           

 Sen åkte vi vidare till Ikea och jag fattar ingenting för vi köpte bara två stycken påslakanset, lite ljus, några glas och en tillbringare. Det blev inte mer för jag kunde inte tänka, kunde bara inte koncentrera mig. Billigt blev det  i alla fall, men det var mindre kul när vi kom hem och det fattades massor med saker och det är dumt när man nyss varit där. Ja, ja vi får ta det nästa gång vi åker dit.

 När vi kom hem så var det dags att ge Theo hans mediciner och sen göra välling. Han dricker fortfarande inte så värst mycket, så det blir mycket välling över varje kväll.

 Igår var "H" tillbaka, så Helena och jag åkte till stan, vi fick skjuts av Tommy för han skulle också ner och fixa något. Jag och Helena gick på kafé och tog en fika och efter ett tag kom Tommy upp och fikade med oss. Sen lämnade vi honom hemma för han hade bestämt att han skulle städa ett förråd. Jag och Helena åkte vidare till affären och handlade mat som jag skulle laga till middag.

              

Det blev en jätte god krämig pasta med tiger räkor. Vi åt här tillsammans med våra trevliga grannar, sen gick vi över till dom och fikade semlor som Stefan hade bakat. Vi spelade Yatzy och jag vann som vanligt. Idag kommer "H" igen, men jag vet inte vad vi skall hitta på. Kanske bara sova, vem vet. Önskar er alla där ute en trevlig Söndag

Kram/Paula

 

 

Söndagen den 6 februari 2011 kl. 11:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238