Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det är kämpigt

och det gör så fruktansvärt ont i mig att se att Theo inte mår bra. Det värsta är att han inte heller kan berätta var han har ont. Han hade sin lilla rumpa full med blåsor när vi låg inne. Barnsköterskan fick gå och hämta Alsolsprit så att jag kunde tvätta av, dom var fyllda av någon sorts vit gägga. Även hans tunga var full av dom både på högra och vänstra sidan. Saliven rann bara från hans mun. När det var dags att äta så var det en plåga, han vägrade att dricka vatten och han puttade bara bort muggen. Ja jag grät i två dagar, men det var en helt underbar personal som jobbade när vi låg inne. Dom hade tid eller gav sig tid att sitta bredvid mig i sängen och prata med mig. Jag hade inte fått sova så mycket på länge, så jag var dö trött men samidigt gick mitt Adrenalin på hög fart, så jag hade svårt att somna fast jag inte var själv utan på sjukhuset. Dom frågade hur jag ville att dom skulle göra så att det skulle kännas tryggt för mig, så att jag kunde koppla av och sova. Jag visste inte, jag visste bara att jag inte ville ta mina ögon från Theo. Så efter en stund  kom vi fram till att nattpersonalen skulle titta in i rummet och se att allt var bra med Theo varje halv timme. Det gjorde dom och vid midnatt kom hon in och sa -men Paula är du vaken än? -Ja det är jag, jag har svårt att sova. Men jag somnade till sist men när klockan var 03:00 då kom hon in igen och då var jag redan vaken. Så jag viskade till henne -Theo är lugn och jag är vaken, jag skall inte sova mer så du kan vila. -Du behöver inte komma om en halvtimme, men det gjorde hon ändå fast jag var vaken.

 På Fredagen kom två läkare in och undrade hur jag ville göra? -Jag vill hem, svarade jag. Jag längtade hem, bort från sjukhusets doft och att vara instängd i ett rum. Så hon sa att vi skulle få åka hem, men bara på permis och om det var något konstigt med Theo skulle jag bara åka in igen. Ja, självklart skulle jag ta mitt barn och åka in om det behövdes.

Vi kom hem och Theo var jätte trött, jag försökte mata honom men han vägrade, så jag lade honom i sängen men han ville inte det heller. Jag var jätte trött själv, så jag hämtade honom och lade honom i vår säng i stället. Då kände han sig trygg och somnade och det gjorde även jag. Jag sov tills telefonen ringde, sen kom en granne förbi men jag kunde knappt prata med henne för jag hade så ont i huvudet så hon gick igen, nästa försök att somna om gick inte så bra heller för då var det dags för telefonen igen och efter tre försök så gav jag upp.

 Jag gick upp och började städa. Theo sov länge, synd att inte jag fick sova.

Tommy kom hem 17:00, skönt att ha honom hemma för nu kunde jag kliva åt sidan och Tommy tog över. På kväll skulle räkningarna betalas, men vi fick inte igång datorn så vi gick över till Helena och lånade hennes. Tommy betalade alla räkningar och förde över pengar till Markus så att även han kunde betala sin hyra och ha pengar till mat. Skönt att allt var klart, nu kunde jag koppla av. Elva gick vi och lade oss och jag somnade ganska så snabbt och sov ända till 08:30 i sträck, oj så skönt. Jag hade inte vaknat av Theo på hela natten.

Nu får vi se till att Theo får mat och vatten så att han blir frisk fort. Det är så mycket stress så min mens är borta, inte för att jag saknar den, men det är kanske dags att börja lyssna på min kropp.

Har ringt till "habben" idag och avbokat tiden hos logopeden, ja det har jag fått göra några gånger nu när Theo inte mått så bra. I går kväll ringde jag till "H" och sa att hon kunde vara fri resten av veckan pga smittorisken. Tommy ringde till jobbet idag och berättade och dom ville inte att han skulle komma dit.

Sen vill jag passa på att tacka alla er som har skickat sms medan jag låg på sjukhuset med Theo och efter vi hade kommit hem och alla som har ringt.

Det värmer att veta att så många bryr sig om vår lilleman.

Önskar er alla där ute en mysig eftermiddag

Kram/Paula

 

Tisdagen den 1 februari 2011 kl. 13:01

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238