Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inlagd

Ja, som ni kanske förstår så är Theo och Paula på sjukhuset nu. Theo ville inte äta så mycket, så hans läkare tyckte att dom kunde komma in, så att Paula skulle slippa göra allt själv. Dom har sett att han har många blåsor i munnen och saliven fortsätter att rinna. Ett bajsprov har dom också tagit och skickat iväg till Stockholm, tror jag. Hur jobbigt det än är att mina kära är på sjukhus, så känns det ändå som en trygghet att Paula slipper ta hand om honom själv. Läkaren sa också att hans tillstånd kunde framkalla fler Epilepsianfall så då kan det bli extra jobbigt. Theo har ätit lite mat ikväll, men han ville inte ha sin välling. Han somnade i alla fall och sover nog gott just nu, men om han vaknar så ska dom prova att ge honom av vällingen igen. Det kanske gör mer ont att dricka än att äta med alla blåsorna i munnen. Hoppas verkligen att det blir bättre snart. Annars åker jag direkt till sjukhuset när jag kommer hem i morgon.

Ja, vi är klara med vårt jobb här för denna gången och flyger hem i morgon förmiddag. Får sitta några timmar på Bromma flygplats innan vi flyger till Umeå. Därifrån har dom bokat en taxi, så det blir ingen idealisk hemresa, men vad gör det när man är på väg att träffa dom jag älskar mest. Tror att jag skall lägga mig tidigt, så att tiden går fort tills i morgon.

Ha det underbart.

Pappa Tommy

 

Torsdagen den 27 januari 2011 kl. 20:56

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238