Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det jobbigaste...

med att jobba borta är när man får dåliga nyheter hemifrån. Det är ganska påfrestande i vanliga fall, med mycket längtan efter familjen, men ännu värre blir det alltså när man känner sig helt maktlös. Nu på eftermiddagen ringde Paula och berättade att Theo hade 40 graders feber och att han vägrade äta. Han är inte förkyld i övrigt, så det är svårt att veta vad det är. Hon berättade att han var "borta" ibland och att han dreglade mycket. Paula hade ringt till "barn" på sjukhuset för att fråga om råd och dom tyckte att det var bäst att komma in med honom. När jag pratade med Paula så kom taxin för att köra dom till sjukhuset. Det gick ett par timmar och för ett tag sen ringde Paula och berättade att dom är på Akuten än och att dom fått vänta ganska länge på en läkare, men det var en förlossning med problem som gick före. Men läkaren har varit och undersökt Theo och hon hittade inget ovanligt. Hon tittade i halsen eftersom hon trodde att det var halsfluss, men det var det inte. Sen ringde hon upp till "barn", så nu skall dom åka upp dit för att ta prover. Om resultatet är bra, så kan dom åka hem, annars får dom stanna där över natten. Mer än så vet jag inte just nu, så man är ganska orolig över vad det kan vara. Man går och funderar på vad som kan vara fel, om det kanske är medicinen som han får eller något annat. Men vi får hoppas att det inte är något allvarligt.

Idag har vi annars jobbat på som vanligt och vi närmar oss slutet på det här bygget. Flyget hem är bokat till Fredag morgon, så nu ser man ljuset i tunneln.Det skall bli så skönt att komma hem till Paula och Theo och bara få krama om dom. Det känns också bra att Paula får vila och sova ut, för då tar jag över. Hon gör verkligen ett kanon jobb när hon är hemma själv. Det är kanske inte alltid som jag visar min uppskattning för det Paula gör, men jag ser verkligen upp till henne och det hon gör.

Bättre fru än Paula kunde jag inte fått, hon är en underbar fru, mamma och hon är min bästa vän också. Älskar och saknar dej jätte mycket mitt hjärta.

Ni får ha en fin kväll alla ni där ute.

Pappa Tommy

 

Onsdagen den 26 januari 2011 kl. 18:27

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238