Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mammas egentid.

 Jag sov bara till 05:00 för sen ville Theo gå upp och vid den tiden finns det inte så mycket att göra så det var bara att ta fram damsugaren och damtrasan och börja att städa. Tur att man inte har några grannar ovanpå.

Theo krampade ganska mycket så vi satt bara och mös ganska länge. Han var jätte trött så jag satte honom på golvet så han kunde leka, men rätt som det var så tittade jag på honom och då hade han hela munnen full med skum ändå ner till hakan. Han har aldrig fått det förut, så jag blev jätte rädd. Jag torkade bort det och det kom inte mer, tack och lov.

"H" kom hem till oss klockan halv ett och Jenny, Markus och lille Adam kom strax efter och hämtade mig så jag åkte till stan och åt lunch med dom, mm det var gott och trevligt. Theo fick en pyjamas, en jätte fin tröja och byxor av Adam. Tack adam och din föräldrar för Theos fina present. Halv fyra var vi hemma igen för då var det slut på "H" arbetsdag. Jag undrade hur det hade gått, -jo sa hon det har gått bra. Dom hade varit ute i en timme för det var jätte fint väder, men hon såg när hon matade Theo att han skelade med ögonen och var "borta" i ungefär 5 minuter. Så jag tyckte att jag skulle ringa "barn" och då berättade jag om skummet och att Theo skelade. Sköterskan sa att hon skulle ringa hem till läkaren som hade jour och han eller hon skulle återkomma. Det gick jätte snabbt, så ringde han hem till oss. Det var första gången vi pratade annars tror jag att vi har träffat alla andra barnläkare på barnavdelningen. Han kollade vilka mediciner Theo åt och när han tar dom och hur länge han gjort det. Han sa att det var lugnt och om Theo skulle krampa många gånger efter varandra eller ha långa kramper skulle vi ge honom den andra medicinen som man skall ge i stjärten när kramperna inte ger med sig. Sen sa han att det kan vara Theos hjärna som håller på att reagera på medicinen. Jag undrade om det hade något samband med att Theo inte hade bajsat på 3 dagar fast han får två påsar Movicol. Han tyckte att jag skulle ge honom en till och mycket riktigt om hans mage inte fungerar som den skall så kan det påverka hans kramper och på grund av att medicinerna inte har nått den styrka som han skall ha, så kan kramperna se väldigt annorlunda ut.

Igår kväll så vaknade han och grät jätte mycket så jag fick ta upp honom och trösta så gott det bara gick och till slut så somnade han igen. Jag har aldrig sett så mycket bajs någongång som i dag, hela 5 gånger har jag fått byta blöja. -Tommy var är du när jag mest behöver dig? Jag tyckte att Theo var i  behov av en lång skön dusch efter alla dessa blöjbyten, så det gjorde vi innan "H" kom. Dom va inte ute idag utan dom lekte här hemma. När hon kom så satt Theo hos mig, men han började låta och ville gå till henne istället, bra betyg tycker jag. Blir så glad när jag ser att Theo gillar henne.

Annars gjorde vi inte så mycket igår. Jag hade två grannar som tittade förbi på kvällen, dom var här ganska länge och det var trevligt men jag blev jätte trött så klockan 00:00 så sa jag att dom kunde gå hem eftersom jag aldrig vet hur länge jag får sova. Men dom ville vara kvar längre, ja tills jag sa till dom att 05:00 kommer jag över med Theo. Hm det var visst inte så poppis för ganska snabbt var dom vid ytterdörren  det funkade.

Imorgon är det dagis på schemat, annars är det lugnt hoppas jag. Hoppas att Theo är snäll och att jag inte har så ont i min kropp så att jag kan ta hand om honom. Men nu är det inte så många dagar kvar tills Tommy kommer hem. Oj vad jag skall sova då han är efterlängtad, så mycket kan jag säga.
Nä nu får jag önska er en trevlig kväll
Kram/Paula
 

 

Söndagen den 23 januari 2011 kl. 23:21

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238