Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trötta föräldrar

Theo har ett par trötta föräldrar, som är trötta var och en på sitt sätt. Paula har det kämpigt hemma med Theo hela dagarna och jag jobbar ganska hårt på bygget. Därför blir det inte så mycket till blogg just idag, men det kommer mera.

Theo har varit på dagis idag också och det går bättre och bättre för varje gång. Sen var Paula och Theo uppe på "Habben" för att träffa sjukgymnasten. Det hade kommit in lite nya hjälpmedel, det var bl.a en rullstol och en matstol och en sorts trehjuling. Men Paula tog bara hem rullstolen, det andra får jag hämta med bilen när jag kommer hem.

I dag har vi lagt upp hälften av taket, så vi siktar på att lägga resten i morgon. Det blir alltså en vanlig arbetsdag då vi börjar klockan 07.00 och slutar ca 17.00. På Söndag är det ledigt, så i morgon kväll skall Mats och Markus komma och hämta mig. Skall bli kul att träffa dom igen, fast det inte var så länge sen. På Söndag kväll skjutsar dom mig tillbaka hit, för vi har ju mer jobb att göra nästa vecka.

Nu måste jag sova, för sängen ser såå inbjudande ut.

Ha det så bra.

Älskar dig Paula

Pappa Tommy

 

Fredagen den 21 januari 2011 kl. 22:15

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238