Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Theo strejkar!

 Ja det är jätte tråkigt att han inte längre vill ha teamwork med mig. Det blev bara tre timmars sömn i natt. Lilleman har krampat på ganska mycket idag, den ena efter den andra. Jag tror det är för att det var ganska mycket igår och det blev helt enkel mer än han klarar av. Så jag ringde till dagis i morse och sa att vi stannade hemma idag, så att vi fick vila upp oss.

Han behöver ju få komma ut och få intryck så att han kan utvecklas, men det är så svårt att veta hur mycket han klarar av. Vi var bara på sjukhuset och det blev tillräckligt för honom. Tänk om man kunde köpa en enkel biljett långt bort härifrån och skicka iväg Theos kramper, vad skönt det skulle vara. Han tittade på mig och hans lilla kropp skakade som ett löv en blåsig höstdag. Jag bara fanns och jag kunde inte göra något för att få bort det. Tårarna bara rinner, men för Guds skull jag är ju hans mamma!! Jag om någon skulle ju kunna hjälpa honom och skydda honom från all fara, men hans sjukdom är starkare. Jag kan inte göra min son frisk, hur mycket jag än vill så kommer jag inte att vinna över den. Theos sjukdom har lärt mig ganska mycket, men den har tagit mycket mera.

Jag är konstant rädd att den skall visa andra sidor och jag är rädd för Theos framtid. Hur kommer han att klara sig där ute, vem kommer att finnas där för honom? Om något händer mig och Tommy, vem skall då ta över? Jag har funderat och funderar ganska mycket och jag kommer bara på en person där jag skulle vilja att Theo var och det är hos "mormor" men hon är inte så ung längre och hon har ibland en del smärta också. Sånt som man aldrig har tänkt förr, men som finns konstant i mina tankar i dag. Men för mig är det väldigt viktigt att få den delen klar.

 Katarina kom och hon var ganska länge här med oss. Det var trevligt för då fick jag min "vuxendos" och några timmar med min bästa kompis. Eftersom Theo krampade ganska  mycket så ville jag inte ta med honom till affären, så jag ringde min granne så hon satt här med Theo medan jag och Katarina åkte och handlade ca en halv timme. Jag känner mig så stressad när jag är borta, jag kan inte ta det lugnt och kolla vad jag behöver. Jag köpte Youghurt, det lever jag på nu och snabbt går det.

 Tommy ringde på lunchen och undrade vad som stod på schemat idag, jag svarade

-jag vet inte, jag har inte kollat och vill inte kolla heller. Idag vill jag bara vara, få vila och inte ha någon tid att passa. Det var nog inget idag heller verkar det som, för det är inte någon som har ringt och undrat var jag var.

I morgon kommer "H" hit på morgonen och vi skall åka till "habben" för Theo skall testa några hjälpmedel. "A" har slutat att jobba här, för när Theo blev medvetslös så kändes det som att jag ville ha någon med mer erfaranhet. Men han pluggar till lärare nu så det ordnade sig för oss alla.

Jag önskar er en trevlig kväll, alla ni där ute.
Kram/Paula

 

Torsdagen den 20 januari 2011 kl. 20:16

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238