Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Så trött jag är

idag. Det blev bara 5 timmars sömn i natt. Taxin kom i morse och hämtade mig och Theo för vi skulle träffa hans läkare idag. Egentligen var det igår, men det är svårt att komma dit när man inte har fått någon kallelse. Läkaren ringde igår och undrade var vi tagit vägen. -Hm vi är hemma hurså? -Jag väntar på er, men ni kommer ju aldrig.

-Nä sa jag, jag visste inte att vi skulle träffas. Hörde på Apoteket att jag skulle träffa dig i veckan, men någon tid har jag inte fått. Hon blev arg för dom sa till henne att det ibland kan ta två veckor tills vi får kallelsen, hm ingenting fungerar som det skall. Men det gick bra att vi fick komma imorse i stället. Hon tycker att det är jätte trist att "habben" inte har någon Barnneurolog, för Theo behöver en stor insats från habben och någon som kan följa upp hans medicinering och upptrappningen som måste göras. Hon sa att hon inte var tillräckligt kunnig i det området, stor kredit till henne som vågar säga som det är, det är inte många som gör det.

Sen undrade hon hur jag klarar av att ha Theo ensam nu när Tommy är borta. Ja vad skall jag göra, sätta honom på Blocket? Nä, det går inte så det bara att kämpa på och göra det bästa av situationen. Det är inte roligt för någon av oss att Tommy måste 

åka bort ibland och jobba men vi behöver det. Att ha ett sjuk barn och dålig ekonomi på det är ingenting vi vill, så ibland får vi vara extra starka och stå ut ett tag. Sen sa hon att hon skulle kontakta "habben" i Umeå och kolla med dom vad som är bästa sättet att göra för att Theo skall få träffa någon läkare så fort som möjligt. Så kanske vi får åka dit med honom eller till Lund får se vad dom kommer fram till.

 Sen har "mormor" tagit fram massor med olika metoder som dom kan testa Theo på så att dom kan se mera vad som händer i hjärnan och en av dom heter Pet-scan. Positronemissionstomografi(PET) visar både hjärnans struktur och hur hjärnan arbetar. Man kan se vilka områden i hjärnan som har hög respektive låg aktivitet. Men det kan inte Theos läkare skicka remiss till, det måste vara en Barnneurolog och det finns ju inte här i Ö-vik bara i Umeå så vi får helt enkel vänta och se hur dom bestämmer. Men hon är orolig över hans kramper och dom två mediciner som han tar så vi skulle vara väldigt observanta med allt konstigt eller ovanligt och ser vi något, då skall vi ringa på en gång.

Theo skall dit den första Februari och ta prover för att kolla Levern och något annat. Jag fick också veta att han skall träffa en Genetiker som kommer från Umeå den första Mars. Theos läkare tror att det är något med hans gener som har blivit fel, så hon vill att dom ska kolla upp det. Så kanske han får några namn till att tillägga i diagnosen.

"H" kom dit för klockan 11:00 skulle Theo röntga höften, så det var bara att gå dit. Theo var jätte trött men det gick ändå jätte bra och dom fick bra bilder på en gång. Sen gick vi ner till kaffeterian och "H" matade Theo medan jag åt en macka. Taxin kom vid tolv tiden och hämtade upp oss men det fanns inte någon barnstol, så Theo fick sitta i mitt knä på vägen hem. Hon sa flera gånger -det här är inte bra! -nä tyckte jag, men mer orkade jag inte säga. Jag tycker inte att det har fungerat som det skall innan heller. Så hon sa -det är skönt att det är bara vi som vet, jag undrar vad hon menade med det. 

När vi kom hem var det bara att lägga ner Theo, men han sov bara i 20 minuter, inte mer. Jag tog fram damsugaren och torkade damm för klockan två skulle killen från Mio komma hit så att jag skulle kunna välja tyg till nysoffan. Nu är den betald och beställd, så nu är det "bara" att vänta till vecka 11, oh vad jag längtar.

Imorgon kommer "H" igen, det blir en liten stund på dagis och sen får vi se om Katarina tittar in. Det skulle vara trevligt för jag saknar henne och det är alltid trevligt med lite sällskap.

Nä nu får jag ge mig.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll Kram/Paula 
 

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 20:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238