Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Röntgen

Idag har Paula, Theo och "H" varit på dagis och det verkar som om Theo gillar det. Det var bara två barn till så det är ju ganska lugnt där och det är ju bra för honom. Det skulle inte fungera i en stor grupp med många barn som är högljudda.

På jobbet har det mest varit strul idag. Vi hann inte med det vi hade tänkt oss, men så blir det ju ibland. Det regnade lite när vi åkte iväg från vandrarhemmet, men slutade som tur var när vi kom till arbetsplatsen. Vädret var sen grått hela dagen, men det är i vilket fall som helst bättre än regn. Nu har vi ätit middag och suttit och snackat en stund, för mer än så blir det oftast inte efter en dag utomhus. Man blir helt enkelt ganska mör i bollen. Fast i morgon kanske vi åker till Änglaholm för att kolla på hockey om vi orkar. Det är R Ö G L E som möter leksand, så det kan nog bli en bra match.

             

Paula har ringt och bokat taxi till i morgon, för då blir det ett besök på barnavdelningen. Theo skall träffa sin läkare och efter det bär det av till Röntgenavdelningen. Dom skall röntga hans höfter för andra gången, nu tror jag inte att dom hittar något anmärkningsvärt denna gången heller, men undersökningen är ju beställd så då är det bara till att göra den. Hoppas att Theo inte tycker att det är för obehagligt. Det finns ju en risk eftersom han måste sitta stilla och då måste någon hålla honom hårt och DET gillar han inte alls.

Eftersom det blir ganska mycket på schemat i morgon, så har vi avbokat både badet och dagis. Det kan bli för mycket för lilleman.

Nu har Paula fått låna en bärbar dator av en kompis, så nu kan hon också skriva här på bloggen. Hon hälsar förresten så gott till er alla!

Ni får ha en skön kväll.

Pappa Tommy

 

Tisdagen den 18 januari 2011 kl. 20:42

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238