Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dagis

Ja, då sitter man här på rummet i Höganäs i sin ensamhet. Resan hit gick bra och fast det är mörkt kan man se att det är inte mycket snö här nere. Men det ser i stället ut att vara ganska blött. Vi åkte hit till vandrarhemmet först och sedan handlade vi lite mat till frukost, så nu är det snart dags att gå och lägga sig.

                         

 Eftersom vi inte reste förrän på eftermiddagen, så kunde jag följa med när vår lille Theo skulle till dagis för första gången. Det var en stor dag för honom och vi eller kanske mest Paula var nervös innan vi gick dit. Men det gick bra för att vara första gången, även om vi inte var där så länge. Efter ett tag började han att gäspa och gnugga ögonen, för han hade inte sovit något efter lunchen. Personalen verkar vara trevliga och vänliga, så dom kommer säkert att ta väl hand om honom. På dagiset var det också en kille som han har träffat många gånger förut, på badet. Dom verkade känna igen varandra, den andre gav i alla fall upp höga glädjetjut och då skrattade Theo gott. Nu hoppas vi att han skall tycka att det är roligt så att han trivs bra där.

            

Jag pratade med Paula för en stund sedan och då berättade hon att Theo hade "hasat" runt i lägenheten som om han letade. Det kan ju vara mig som han letar efter för han är ju van vid att jag är hemma. Jag saknar både Paula och Theo jätte mycket redan. Det är inte så lätt att vara hemifrån när man har familj har jag märkt.

Nu väntar sängen på mig, så ni får ha det så bra.

Pappa Tommy

 

Måndagen den 17 januari 2011 kl. 22:36

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238