Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Helgen har snart gått.

Igår var vi en sväng på stan, för jag skulle lämna in mina glasögon. Dom är inte helt perfekta på vänster sida, så det skall dom fixa till och det kommer att ta ca. två veckor. På eftermiddagen åkte jag och Theo till en kompis, för jag skulle koppla in en diskmaskin. Theo var jätte snäll och skötte sig exemplariskt, det var bara när han blev hungrig som han var lite gnällig. Paula stannade hemma och fixade mat till kvällen. Ja, på tal om den så blev det ett litet försök. Det var första gången som hon provade att laga Saltinbakad Entrecôte. Men det kan jag lova att det var super gott och köttet var såå saftigt. Till det fick vi potatisgratäng och sallad. Sen hade Paula också rört ihop en väldigt god sås.         

            

Idag vaknade Theo klockan fem ! Jag tycker inte att det är en särskilt bra tid på Söndag morgonen, men när hans mage vill ha välling så är det inte mycket att göra. Men efter det så somnade han om och sov i alla fall till halv sju och mer kan man inte begära. Sen satt han på golvet och lekte själv i en och en halv timme, innan han var  sugen på gröt. Det är ganska kul för han hasade sig mot köket under det att han gnällde ganska högt men när jag tog upp honom och frågade om han ville äta, då skrattade han till. Sen sa jag, -vill du ha gröt? då blev han jätte glad. Det verkar som att han förstår vad vi säger ibland.

Han var inte så sugen på att sova middag idag, så ikväll var han jätte trött och ingenting var bra. Han fick lägga sig lite tidigare än vanligt och han somnade på en gång.

Nu sitter vi här och slötittar lite på TV och umgås med varandra. Det är ju sista kvällen som vi kan vara tillsammans på ett tag nu. Jag skall nämligen flyga till Skåne i morgon eftermiddag för att jobba i ungefär två veckor. Det är i Höganäs som vi skall lägga tak på ett hyreshus. Nu får vi hoppas att vädret inte ställer till med några problem, så att allt flyter på och vi blir färdiga i tid. Jag skall ta med datorn dit så det blir kanske skrivit några rader när jag är där.

                         

Men nu vill jag hemskt gärna umgås med min helt underbara fru. Kommer att sakna dom väldigt mycket, men två veckor brukar gå ganska fort.

Ha en trevlig avslutning på helgen och var rädda om varandra.

Pappa Tommy

 

Söndagen den 16 januari 2011 kl. 20:22

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238