Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En super mysig dag

har vi haft. Theo vaknade och jag hämtade honom till vår säng, han fick sin välling och där låg vi. Vi kramades och pratade om allt mellan himmel och jord. Han tittade på mig som bara han kan göra sen kramade han mig och smålog. Dom stunderna gör så att jag glömmer allt det jobbiga, all stress och alla krig och bara njuter så otroligt mycket. Dom gör också att jag laddar mina batterier. Vi låg där tills H kom och det är inte Helena vår granne. Det är tjejen/ kvinnan som jobbar med Theo sen i Måndags. Ja när hon kom då var det bara att gå upp från sängen, vi var riktiga soffpotatisar idag. Theo var lite tyst och reserverad, jag tror att det berodde på att han var lite febrig, men det tog inte så lång stund sen var han på toppen humör. Han lekte med H och hon matade honom för första gången, det gick jätte bra. Sen fick han även sin medicin av henne. Medan dom lekte så fick jag lite energi och rensade i Theos byrålådor, ja det blev inte så mycket kläder och strumpor över. Jag fick nästan panik, -Han har ju nästan inga kläder kvar, sa jag till Tommy när han kom hem, -vi måste åka och handla, titta i hans lådor dom är nästan tomma! Tommy tittade på mig och småflinade -Paula sa han.. -ja vad är det? svarade jag -Du vi har inte packat upp Theos väska från Skåneresan. Ja vad skall man säga, bara till att skratta gott. Theo tittade på oss och fattade ingenting, mamma och pappa bara skrattade, hm.

             

 Sen åkte vi in till stan för Tommy skulle vara hos optikern på eftermiddagen. Han har varit på sjukshuset mitt på dagen också, för att röntga sina njurar. En sten kom ut idag så nu är det nog bara tre kvar.

 När vi var på stan åkte jag till "Polarn o Pyret" och köpte två par byxor och några strumpor och stumpbyxor som han verkligen var i behov av. Dessutom blev det en långärmad tröja och en fleecejacka så nu är det bara pyjamas han behöver. Medan Tommy var hos Optikern så gick Theo och jag för att köpa en bok där vi skall skriva ner lite information om Theo. Jag ringde nämligen till dagis idag och på Måndag skall vi dit och träffa alla fröknar och se hur Theo trivs där. Så nu är det bara att hoppas att han skall hålla sig pigg och frisk och att han tycker det är roligt på dagis. Men jag är lite nervös att han skall sluta äta och bli sjuk för att allt blir nytt för honom. Men jag får försöka att inte vara så orolig och att istället tänka positivt och att allt skall gå bra. Vi skall inte vara där så länge utan bara ett kort stund varje dag så länge Theo vill och orkar.

 Sen åkte Theo och Tommy hem och dom skjutsade mig till Restaurangen där jag träffade några av mammorna som jag lärt att känna när jag väntade Theo. Det var riktigt trevligt, så tack tjejer för en trevlig stund. Åhh vad jag är glad idag, det har varit en riktig kanon dag. Jag hoppas på många fler sådana dagar, vi behöver verkligen det.

Så nu önskar jag er en riktig trevlig kväll

Kram från en glad mamma/Paula

 

Onsdagen den 12 januari 2011 kl. 22:04

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238