Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma igen

efter en lång och välbehövlig "semester" i Skåneland. Vi bestämde oss för att resa hem på Fredagen efter att ha tittat på väderprognosen på TV. Där visade dom att det skulle komma in mera snö och även regn över Skåne på Lördagen, så det var inte ett så svårt val. Resan gick i alla fall bra, nästan bättre än väntat faktiskt. Det var inte så att man var direkt orolig, men väglaget kan ju vara ganska omväxlande när man kör så långt. Första biten ända upp till Stockholm där var vägen nästan fri från snö och det var plusgrader. Men efter det började temperaturen att krypa under nollan och man fick vara mer försiktig. Sen var det snömodd i omkörningsfilen, men det var minusgrader så det var ganska lugnt och det gick att hålla ett ganska bra tempo. När vi kom upp i Norrland så såg vi Norrsken, men tyvärr var det inte så kraftigt så vi fick inget kort på fenomenet, men vackert var det i alla fall.  Vi kom hem precis klockan tolv på natten. Theo skötte sig alldeles utmärkt hela resan och när han hade druckit sin välling klockan sju efter vissa protester, så somnade han. Sen sov han hela vägen ända upp till Sundsvall, där vi stannade till på MAX. Han var mer eller mindre vaken dom sista femton milen och när vi kom hem var han ganska trött. Vi gav honom lite välling, men han ville inte ha så det var bara till att lägga honom i sängen och han sov ända till tjugo i åtta. Skönt !

 I går på Lördagen tog vi det lugnt och packade upp väskor och ordnade och fixade. Jag skjutsade Paula till stan där hon gick runt och shoppade och fikade lite. Medan hon var där så passade Theo och jag på att sova en sväng, vilket var hur skönt som helst. När lilleman vaknade så åkte vi alla iväg för att handla mat och annat som man behöver. Det blir ju tomt i alla skåpen när man är borta så länge, så man måste fylla upp lagren lite.

 I dag har vi varit lata och inte gjort så mycket alls. Vi anlitade en granne till att byta gardiner i vardagsrummet. Paula hade köpt nya igår så nu fick hon lägga upp dom till rätt längd. Det blev jätte fint, tack så mycket för hjälpen. Nu har vi plockat ner Julen igen, det känns inte som om det var så länge sen vi plockade fram allt.

 Theo har varit lite krasslig sen vi kom hem och igår hade han lite feber också. Men det är inte så farligt ändå, det går nog över ganska snabbt. Han var inte så glad för att äta idag heller, men i kväll åt han Lutfisk, potatis och ärtor. Sen efter bara någon timme så drack han upp hela vällingflaskan, så aptiten verkar ha kommit tillbaka igen.

Det var "mormor" som var här och bjöd på Lutfisk. Både hon och Paula hade längtat hela Julen, så nu var det äntligen dags. För min del gick det bra med lite annan mat. Det är inte så att jag inte kan äta det, men det finns definitivt godare mat.

 I morgon är det så dags att börja jobba igen efter den långa ledigheten. Skall jobba tidiga skiftet denna veckan, så det är ju skönt. Hoppas nu att Paula orkar ta hand om Theo hela dagarna, för idag har hon haft jätte ont i kroppen.

 Det verkar som om vi skall dra igång med den nya avlösaren i morgon också. Så nu blir det ju lite avlastning för Paula igen och det känns jätte skönt.

 Angående den här sidan så har Zoomin, där vi har vår hemsida, meddelat att dom skall lägga ner. Så vi funderade på att bygga upp en ny sida på en annan adress, men nu verkar det ordna sig ändå, så att vi kan ha kvar denna sidan. Det skulle vara skönt att slippa flytta över alla bilder och blogginlägg. Men vi återkommer med mer information om det skulle bli aktuellt med en flytt.

Nu vill jag önska er en trevlig kväll.

Pappa Tommy.

 

Söndagen den 9 januari 2011 kl. 19:55

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238