Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det är rätt så segt här

och Tommy känner sig fortfarande trött och matt i kroppen, för han har inte ätit så mycket. Igår blev vi tvungna att åka till Helsingborg för att hämta Theos medicin. Tommy var väldigt trött och kände sig frusen, så det gjorde ont i mig att han skulle köra. Jag fick tag i Markus till slut så vi hämtade upp honom så han fick övningsköra för då kunde Tommy bara sitta bredvid och vila. Markus är väldigt duktig och han kör gärna. Medan dom körde till apoteket i centrum, så blev jag kvar på Väla galleria och handlade lite till Tommys moster. Jag skulle köpa tätningslist på Claes Ohlsson, hm inte mitt område precis. Var ganska nervös så jag frågade en expedit, men han var inte så hjälpsam. Tur att man har telefon så jag kunde ringa Tommy och fråga honom. Det fanns massor med olika varianter så det var inte så lätt, men jag fixade det till slut. 

                        

Sen var det dags för Polarn o Pyret, för Theo fick pengar av Mats och Tommys moster i julklapp så man passar ju på när det är rea. Jag fick med mig fyra långarmade tröjor och ett par byxor, jag gillar när det är rea. Sen blev det bara lite handling av mat på vägen hem till Tommys moster. Vi lämnade Markus och tackade honom för hjälpen. Tommy var frusen och mest tyst hela dagen, men det är inte så konstigt när man inte mår så bra. På Fredag morgon gör vi ett nytt försök att åka hem. Idag är ingenting planerat utan Tommy får vila upp sig så att han orkar köra hem på fredag.

                         

Theo äter inte riktigt bra än och är lite snorig, hoppas verkligen att det stanna där med bara lite snor. Sigfrid, Tommys mosters man går med rullator och som ni vet så älskar Theo allt med hjul, så när han är på sina promenader här hemma så hasar Theo efter honom och ger upp höga glädjetjut. Det är så roligt att se Sigfrid som måste skynda sig med sina små steg så att Theo inte kommer ifatt honom. Det har han inte klarat av så många gånger, för sen tar Theo tag i hans ben och han kommer ingen vart. Hm det är inte lätt att vara gammal.

Önskar er alla där ute en trevlig dag.

kram/Paula

 

Tisdagen den 4 januari 2011 kl. 11:16

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238