Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

GOTT NYTT 2011

 

Då har vi börjat ett nytt år igen och vi vet inte vad som skall hända oss. Men det är säkert lika bra det för annars skulle man gå och vara orolig hela tiden.

 Nyårsafton var lugn och skön, vi åt julmat och umgicks med familjen. Inför tolvslaget åkte vi till Mats för att se på fyrverkerier, men det hela blev nästan uppskjutet för det blåste fruktansvärt mycket. Redan på dagen regnade det och blåsten tilltog mer och mer så snötäcket minskade och all snö rasade ner från träden. Det blev inte mycket till fyrverkeri för det gick knappt att tända på, men lite blev det i alla fall. Vi var ett litet gäng som stod och huttrade under ett tak för att titta på, men så länge blev det inte. I stället gick vi in till Mats och fikade och hade det trevligt. Theo låg och sov hemma hos moster, så hon hade full koll på honom, men vid halv två tiden tyckte vi att det var dags åka dit så att hon kunde gå och lägga sig.

                

 Det nya året började med att Theo vaknade halv sju och drack sin välling. Han var på ett strålande humör hela dagen. Jag fick ringa runt och ragga upp ett öppet Apotek, för Theo hade druckit upp all Nutramigen. Det var inte så lätt att hitta, men på sjukhuset hade dom öppet, så vi åkte dit en sväng.

 Klockan fem kom min bror och delar av hans familj hit för att äta middag. Det var riktigt trevligt att träffa dom igen. Det är bara att inse att man saknar dom riktigt mycket nu när man inte kan träffas så ofta. Theo var jätte glad att träffa sina kusiner. Det var min kära fruga som lagade maten och det var riktigt gott som vanligt. Entrecot med potatisgratäng, sparris med någon äggröra och en gräddpaj till dessert. Mmm det var riktigt gott.

                        

 Nu känns det bara tomt efter att dom har åkt och Markus åkte med. Nu vet man inte när vi får träffas nästa gång. Det är bara en lång, lång väg hemmåt. Men det har varit så trevligt här nere i Skåne även denna gången och det känns som att vi har fått trevliga minnen och att vi har laddat batterierna så att det räcker ett tag framöver.

 Nu blir det nya tag och fortsatt kamp för vår guldklimp Theo. Allt rullar igång igen efter helgerna med besök på sjukhus och habilitering osv. Vet inte ens vad som väntar oss, men det finns ju uppskrivet i almanackan så vi får väl titta efter när vi kommer hem.

 Nu hoppas jag att ni alla får ett riktigt bra år. Ha en skön helg och tänk gärna på oss när vi sitter i bilen i morgon.

Pappa Tommy

 

Lördagen den 1 januari 2011 kl. 22:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238